Techniek 1 Monteur 'Basistechnieken Operator'

Wil je aan de slag als onderhoudsmonteur in de glastuinbouw? Kasgroeit heeft in samenwerking met ROVC een opleidingstraject ontwikkeld speciaal voor toekomstige onderhoudsmonteurs. In de training "Basistechnieken Operator" maak je in 2 dagen kennis met enkele technieken waar je als operator/onderhoudsmonteur mee te maken krijgt. 
 
Resultaat
Na afloop van de module 'Basistechnieken Operator' kun je zelfstandig een aantal taken uitvoeren, heb je kennis gemaakt met pneumatiek, elektrotechniek, mechanische aandrijftechniek en besturingstechniek.  De training is ook beschikbaar in het Engels.
  
Doelgroep
Medewerkers die opgeleid worden tot operator.
 
Aanpak
In deze opleiding staat de techniek centraal! Het is de ideale start voor een toekomstige carriere als onderhoudsmonteur in de glastuinbouw.

Je leert wat de verschillende technieken globaal inhouden, en wat de functie en werking is van verschillende technische componenten en systemen. In de training komen praktijkvoorbeelden voorbij van verschillende installaties en besturingen (o.a. verpakkingsmachine etc). Verder worden veel technische begrippen uitgelegd en krijg je inzicht in meetapparatuur waar je als operator mee te maken krijgt.
 
ROVC maakt hiervoor gebruik van het mobiele practicum waarmee we kunnen oefenen met elektrotechniek, pneumatiek en de basisbeginselen van besturingstechniek.
 
Bij afronding van deze module kun je starten met de training "Werken als Operator".
 

Contact

Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoon
Vraag / opmerking
Algemene voorwaarden
* Verplichte velden