Opleidingen en
cursussen

Taalcursussen diverse talen Iber Lengua

Iber Lengua verzorgt taalcursussen op maat, precies toegespitst op jouw doelstellingen. De cursusaanbieder is bekend met de agrarische sector. Je kunt kiezen voor een 1 op 1 training of een in-company traject voor meerdere medewerkers op het bedrijf. Diverse talen zijn mogelijk o.a. Nederlands Duits, Frans, Engels, Portugees, Spaans, Italiaans ect.

Resultaat
Het doel van Iber Lengua is om niet alleen de kennis van de taal en uw taalvaardigheid te vergroten, maar ook inzicht en training te geven in de omgangsvormen met collega’s, relaties of klanten.

Doelgroep
Deelnemers die in een korte tijd goed en vlot een taal willen leren. De trainingen kunnen individueel of in groepsverband worden georganiseerd.

Aanpak
Door middel van een uitgebreide schriftelijke en mondelinge intake analyseert Iber Lengua de behoefte en de huidige kennis van de deelnemers. Op basis van deze uitkomsten wordt een cursusvoorstel voor de opdrachtgever en/ of de individuele deelnemer gemaakt en het specifieke branche- en functiegerichte materiaal ontwikkeld.

De uitvoering vindt plaats in overleg met de opdrachtgever op een door de opdrachtgever aan te geven tijd en plaats. De trainingen worden gegeven volgens de Iber Lengua filosofie en methodiek door (near)-native docenten / trainers die meerdere interne trainingen hebben gevolgd bij Iber Lengua. De training kan ook online plaatsvinden.

Subsidie
Meer informatie over subsidie voor deze opleiding kun je vinden op Colland Arbeidsmarkt.

Contact

Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoon
Vraag / opmerking
Algemene voorwaarden
* Verplichte velden