nieuws

Nieuws

Uitnodiging Voorlichting Cursus teeltspecialist

uitnodiging-voorlichting-cursus-teeltspecialist
10 juni 2015

Datum: 1 juli 2015

Tijd: 15:30 -17:15

Locatie: Demo-kwekerij

     

Op verzoek van het bedrijfsleven zijn Kas Groeit, Lentiz cursus & consult en Inholland dit voorjaar gestart met een drietal unieke cursussen. Het traject is gericht op medewerkers die nu of in de toekomst de functie van teeltspecialist uitvoeren. Onderwerpen die onder andere aan de orde komen in dit traject zijn hoe stuur ik de plant naar een optimale productie en kwaliteit, energieverbruik, bemesting, optimalisatie van het teeltplan. De theorie wordt continue gekoppeld aan de toepassing ervan in de praktijk. Tijdens de voorlichting zijn er opleiders en deelnemers aanwezig en wordt de inhoud van de opleiding toegelicht.

 

Het traject bestaat uit 3 modules; van  assistent teeltspecialist, naar  gevorderd teeltspecialist op MBO niveau  tot expert teeltspecialist op HBO niveau.  Afhankelijk van het startniveau van de deelnemer wordt bekeken  in welke module kan worden gestart. Als het traject met goed gevolg wordt afgerond beschikken de deelnemers over een branche erkend vakdiploma teeltspecialist.

Voor meer informatie kom Woensdag 1 juli naar de voorlichtingsmiddag. Locatie: Demokwekerij, Zwethlaan 52 Honselersdijk. Aanvang: 15:30.

 

U kunt zich aanmelden via sroording@lentiz.nl

Voor meer informatie kunt op contact opnemen met Jolanda Rosloot 06-30108092 of Lourens van Herk 06-20213936.