nieuws

Nieuws

P&O cursus voor de argrarische sector

pao-cursus-voor-de-argrarische-sector
18 juli 2013

Hogeschool InHolland Delft en AB Zuid-Holland bieden u de training "Personeelsmanagement in de agrarische sector" aan. De training is voor alle medewerkers in de tuinbouw, met HBO werk- en denkniveau, die te maken krijgen met personeelsvraagstukken, het managen van personeel of professionele belangstelling hebben voor het vakgebied.

De centrale vraag in de training is: "Zie je personeel als een kostenpost of als jouw menselijk kapitaal dat onontbeerlijk is voor jouw business. In deze training komen arbeidsverhoudingen, arbeidsomstandigheden en arbeidsvoorwaarden aan bod. Ook worden de verschillende typen medewerkers en manieren van leidinggeven besproken. Deelnemers werken op individuele basis. In de hoorcolleges worden alle aspecten van het personeelsbeleid uitvoerig behandeld. In de gastcolleges geven experts hun visie op modern personeelsbeleid.

De training wordt onder andere gegeven door Hans Ligtenberg, een bevlogen docent die zijn sporen meer dan verdiend heeft in de tuinbouwsector. De training wordt afgesloten met een digitaal tentamen. Als de training met succes wordt afgerond, ontvangt men het certificaat; Differentiatieminor Personeelsbeleid in de Tuinbouw op HBO niveau". Bekijk de 'Personeelsmanagement agrarische sector' folder in pdf.

De training start oktober 2013 bij voldoende aanmeldingen en duurt 6 dagdelen. Voor meer info/ aanmelden kunt u contact opnemen met Ben Jansen via 0174-510466 of bjansen@abzuidholland.nl