Helpt je ontwikkelen

Vragen of onafhankelijk (gratis) opleidingsadvies nodig?

Wij zijn dagelijks bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur. Neem contact met ons op op de manier die voor jou het beste werkt.

Telefoon: 088 - 329 20 70
E-mail: [email protected]
WhatsApp: 06 11 77 10 21

Cursus Spuitlicentie 1 in het Roemeens nu ook in de Bommelerwaard

Arna Vliegen-Verschure 24 juni 2024
Contact met Arna

Ik (Arna) ben werkzaam als adviseur opleiding en ontwikkeling bij Kasgroeit in de regio Gelderland/Bommelerwaard. Hier adviseer ik werkgevers en werknemers hoe zij zich het beste kunnen ontwikkelen. Ik help telers om hun werknemers te stimuleren om zich verder te ontwikkelen in hun werk. Ook adviseer ik telers hoe zij flexibel omgaan met alle veranderingen en toekomstgericht kunnen ondernemen door aandacht te besteden aan de ontwikkeling van mensen. Ik ga regelmatig langs bij telers en haak aan bij bijeenkomsten in de regio.

Kasgroeit verbindt vraag met aanbod in de sector rondom leren en ontwikkelen

Op onze site vind je een overzicht van opleidingen en cursussen uit de glastuinbouw, ook vanuit het midden, zuiden en oosten van Nederland. Daarnaast verbinden we bij Kasgroeit vraag en aanbod met elkaar. Op verzoek van verschillende tuinders in de Bommelerwaard ging ik in gesprek met een opleider om Spuitlicentie 1 voor Roemenen ook fysiek aan te bieden in de Bommelerwaard. Dat is gelukt. De cursus Spuitlicentie 1 vindt in september plaats op een bedrijfslocatie van Kreling Chrysanten. Wil jij hier ook bij zijn? Meld je aan.

Daarnaast vinden er nu op verzoek ook voorbereidingen plaats voor een fysieke verlengingsbijeenkomst in de Bommelerwaard voor de Spuitlicentie 1 in het Roemeens. Heb jij hier ook interesse in? Laat het Arna dan weten via 0615157442 of [email protected].

Laat mij weten of jij een cursus mist in jouw regio

Mis jij een opleiding of cursus in jouw regio? Bij voldoende animo kijken wij met samenwerkingspartners wat Kasgroeit kan doen in jouw regio.

Dit kan Kasgroeit nog meer voor jou betekenen

Kasgroeit inspireert en adviseert werkgevers en werknemers in de glastuinbouw over leren en ontwikkelen binnen het bedrijf. Door middel van workshops, advies, inspirerende verhalen en een actueel opleidingsaanbod helpen zij jou te bouwen aan een leercultuur om zo werknemers te stimuleren om zelf de regie te nemen in hun ontwikkeling. Wil jij weten wat wij nog meer voor je kunnen doen?