Helpt je ontwikkelen

Vragen of onafhankelijk (gratis) opleidingsadvies nodig?

Wij zijn dagelijks bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur. Neem contact met ons op op de manier die voor jou het beste werkt.

Telefoon: 088 - 329 20 70
E-mail: [email protected]
WhatsApp: 06 11 77 10 21

Workshop Motiverend leidinggeven

11 april 2024 14:30 - 17.00 uur Kwekerij De Tuindershoek Hartogsweg 33 8271 PE IJsselmuiden

In gesprek met je werknemer

Het goede gesprek voeren met werknemers. Op een ‘formeel’ of informeel moment. Het schiet er snel bij in. Toch zijn goede ontwikkelgerichte gesprekken met werknemers heel relevant voor de groei van jouw bedrijf. Een goed ontwikkelgesprek leidt tot groei bij werknemers. Hierdoor zullen zij zich met meer betrokkenheid inzetten voor je bedrijf. Deze gesprekken geven werknemers de ruimte om aan te geven hoe het gaat op de werkvloer. Daarnaast kun je met je werknemer kijken waar hij zich in kan ontwikkelen. Waar is nog groei mogelijk? En hoe kunnen de kwaliteiten van je medewerker goed tot zijn recht komen binnen je bedrijf?

We zien dat ontwikkel- en functioneringsgesprekken veel worden gevoerd aan de hand van standaard ingevulde formulieren. Helaas blijft het daar vaak bij. Daarnaast zorgt het gebrek aan skills van leidinggevende ervoor dat werknemers en de leidinggevende op zien tegen zo'n gesprek. Daarom gaan we in deze workshop terug naar de basis. We kijken wie jouw werknemers zijn en wat zij nodig hebben om zich te ontwikkelen in hun werk. Vervolgens kijken we hoe jij een ontwikkelgesprek het beste kunt aanpakken. Dat hoeft namelijk niet altijd met een standaardformulier of aan tafel.

Wat leer ik?

In deze workshop ontdek je welke verschillende type werknemers jij in je bedrijf hebt. We kijken wat iedere individuele werknemer motiveert en hoe hij het beste leert. Daarnaast leren wij je vaardigheden en effectieve vraagtechnieken om meer uit een (ontwikkel)gesprek te halen. Met tips en tools ben jij na deze workshop in staat om een goed gesprek met je werknemer te voeren. Een gesprek dat bijdraagt aan de groei van je werknemer en je bedrijf.

Wat kan je verwachten?

Onderwerpen die aan bod komen:

  • Groene persona's: de leerstijl van mijn werknemers
  • Welke leerstijlen hebben mijn werknemers?
  • De rol van de leidinggevende
  • Oefenen met het voeren van gesprekken en het stellen van vragen

Voor wie?

Deze praktische workshop is speciaal voor bedrijfsleiders, leidinggevenden of ondernemers van een glastuinbouwbedrijf.

Locatie

Deze workshop vindt plaats op 11 april bij Kwekerij De Tuindershoek, Hartogsweg 33
8271 PE IJsselmuiden

Ik meld me aan voor deze workshop