Helpt je ontwikkelen

Vragen of onafhankelijk (gratis) opleidingsadvies nodig?

Wij zijn dagelijks bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur. Neem contact met ons op op de manier die voor jou het beste werkt.

Telefoon: 088 - 329 20 70
E-mail: [email protected]
WhatsApp: 06 11 77 10 21

HR netwerk Glastuinbouw Noord-Oost Nederland

30 mei 2024 13:00 - 16:30 Berlikum

Wat is het HR netwerk Glastuinbouw?

De HR netwerken zijn in het leven geroepen om HR kennis te delen, andere bedrijven beter te leren kennen en de krachten te bundelen. Verschillende keren per jaar komen mensen bij elkaar die zich bezig houden met HR in de glastuinbouw. Verspreid door heel Nederland ontmoeten zij elkaar in regionale netwerken om van en met elkaar te leren. Bij de bijeenkomsten brengen de groepen zelf onderwerpen in en behandelen zij steeds een nieuw thema. Tijdens de bijeenkomsten gaan we in gesprek over allerlei onderwerpen op gebied van HR.

Bekijk meer info over de HR netwerkgroepen Glastuinbouw

Wat kun je dit keer verwachten?

Op 30 mei komt de HR-netwerkgroep Noord-Oost Nederland bij elkaar. Binnenkort volgt het programma van deze bijeenkomst. Wil jij hierbij aanwezig zijn? Je bent van harte welkom.

Voor wie?

Deze bijeenkomst is speciaal voor mensen die zich bezig houden met HR in de glastuinbouw. Ben jij een HR-medewerker, of houd jij je bezig met personeelszaken binnen het bedrijf? Dan is deze bijeenkomst interessant voor jou.

 

Locatie

Dit keer komt het HR-netwerk Noord-Oost Nederland bij elkaar in Berlikum. De workshop duurt van 13:00 tot 16:30

Aanmelden voor HR-netwerk Glastuinbouw