Loopbaanadvies

Loopbaanadvies

Wil je weten waar je goed in bent? Of wil je doorgroeien? Wil je wel eens wat anders maar weet je niet goed wat? Je kunt zelf de regie in handen nemen en aan de slag met je eigen loopbaan. Wij helpen je hier graag mee op weg!

De adviseurs van Kasgroeit gaan graag met je in gesprek over jouw loopbaan. Weet je niet waar je moet beginnen, maar voel je wel dat er meer in je zit? Wij kunnen op een laagdrempelige manier met jou in gesprek gaan over je ontwikkelmogelijkheden. Als dat nodig is, kunnen we je ook helpen om in gesprek te komen met een loopbaancoach. Je kunt gebruik maken van de zogenaamde loopbaanvoucher. Deze is beschikbaar voor alle werknemers die werken in de glastuinbouw en vallen onder de cao glastuinbouw.

Ontdek wat bij je past!

Bij Kasgroeit helpen wij je graag verder. Als je kiest voor hulp via de loopbaanvoucher ga je gesprekken voerenmet een erkende professional en samen gaan jullie aan de slag met jouw (loopbaan)vraag. Denk daarbij vooral aan jouw persoonlijke groei, hoe je kunt doorgroeien binnen het bedrijf waar je werkt of juist daarbuiten. Maar ook als je meer te weten wilt komen over jezelf. Wat zijn je talenten en hoe kun je deze nog beter benutten?

De gesprekken zijn vertrouwelijk! Jij bepaalt wat je wilt delen met je werkgever.

Procedure voor het aanvragen van de loopbaanvoucher:

  1. Vul het onderstaande aanmeldformulier in.
  2. Ga akkoord met onze algemene voorwaarden.
  3. Maak een keuze tussen loopbaanbedrijven James, SWA HR diensten, Stigas en Matchcare.
  4. Na aanmelding zorgen wij ervoor dat het betreffende loopbaanbedrijf contact met je opneemt. Je hoeft zelf niet te bellen!

Voor alle andere vragen over de loopbaanvoucher neem contact met ons op!

Aanmeldformulier: Loopbaanvoucher

Voornaam
Achternaam
Man of vrouw
Adres
Postcode
Plaatsnaam
Telefoonnummer
E-mailadres
Functie
Bedrijfsnaam
Hierbij verklaar ik dat ik in dienst ben van een glastuinbouwbedrijf die valt onder de cao glastuinbouw
Ik wil de voucher inwisselen bij:
Algemene Voorwaarden
* Verplichte velden