Groeien in
je baan

Groeien in je werk moet je zelf doen, maar wie wijst je de weg?

Je werkt al meerdere jaren in de glastuinbouw. Je hebt het naar je zin, maar toch kriebelt het: je wilt iets meer, iets anders, iets nieuws. Heel goed! Onze sector biedt veel kansen om te groeien. Om je te ontwikkelen. Om nieuwe dingen te ontdekken. Kasgroeit helpt je graag om uit te vinden wat bij je past en welke weg voor jou de beste is.

Ga iets nieuws leren

Een cursus of opleiding doen is de makkelijkste manier om nieuwe energie te krijgen. Kijk maar eens in ons cursusoverzicht in dat brede aanbod vind je ongetwijfeld iets wat je aanspreekt. Je kunt selecteren op functie, thema en opleidingsniveau. Bespreek je ideeën ook met je werkgever. Die is vaak bereid om je cursus of opleiding te betalen.

Vraag loopbaancoaching aan

Zoek je meer uitdaging in je werk, maar heb je geen idee hoe je dat aanpakt of waar je dat moet zoeken? Dan is loopbaancoaching misschien iets voor jou. Een loopbaancoach helpt je persoonlijk om te ontdekken waar je interesses en groeimogelijkheden liggen. Je kan bij ons zelf de loopbaanvoucher aanvragen, het hoeft jou niks extra’s de kosten.

Stel je vragen aan onze adviseurs

Wil je weten welke opleiding je nodig hebt voor een bepaalde functie? Welke opleider het beste bij je past? Hoe je met je baas in gesprek gaat over je eigen ontwikkeling? Of er nog andere mogelijkheden zijn dan het volgen van een opleiding? Neem dan contact op met een van onze Adviseurs Opleiding & Ontwikkeling. Ze helpen je graag verder!