Helpt je ontwikkelen

Vragen of onafhankelijk (gratis) opleidingsadvies nodig?

Wij zijn dagelijks bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur. Neem contact met ons op op de manier die voor jou het beste werkt.

Telefoon: 088 - 329 20 70
E-mail: [email protected]
WhatsApp: 06 11 77 10 21

Ontdek je talenten

Wat zijn mijn talenten en hoe zet ik die in binnen mijn werk?

Jij bent de draaiende motor van het bedrijf. Zonder werknemers staat de productie van het bedrijf namelijk stil. Daarom is het belangrijk dat je meebeweegt met alle ontwikkelingen in de sector. Maar hoe dat je dat? 

In onze workshop 'Ontwikkel je talent' willen wij je aanmoedigen om jezelf te ontwikkelen in je werk. We beginnen bij het begin. We kijken naar wat jou motiveert om elke dag naar het werk te gaan. Dit helpt jou om te ontdekken wat je talenten zijn. Talenten die zeer waardevol zijn voor het bedrijf. Als jij in staat bent om je talenten op de juiste plek in het bedrijf in te zetten, zal dit bijdragen aan de productiviteit van bedrijfsprocessen.

Wat leer je?

In deze workshop ontdek je wat je talenten en kwaliteiten zijn. Daarnaast verken je waar je in wilt groeien binnen het werk. We leren je hoe je effectieve leerdoelen kunt opstellen en hoe je deze op een eenvoudige manier kan behalen door middel van een persoonlijk ontwikkel plan

Wat kan je verwachten?

Onderwerpen die aan bod komen:

  • Veranderingen in de glastuinbouw
  • Wat zijn mijn talenten en kwaliteiten?
  • Wat zou ik graag willen ontwikkelen in mijn werk?
  • Groene persona's: wat is mijn leerstijl?
  • Hoe maak ik een leerdoel en hoe bereik ik dit met een plan?

Voor wie?

Heb jij een werknemer die graag meer uit het werk wil halen? Dan is deze workshop iets voor hem of haar. Deze workshop is speciaal voor werknemers in de glastuinbouw die willen ontdekken wat hun talenten zijn. 

 

Locatie

Wij bieden deze workshop op aanvraag bij jou op locatie. Daarnaast kunnen wij deze workshop in samenwerking met jou organiseren op een locatie in jouw buurt, waar meerdere bedrijven bij kunnen aanhaken.

Benieuwd welke workshops wij nog meer geven?

Ik heb interesse in een workshop

Laat je gegevens hieronder achter en geef aan in welke workshop jij interesse hebt. Wij zullen contact met je opnemen om te kijken naar de mogelijkheden.Terug naar boven