Online Masterclasses

Online Masterclasses

Regelmatig delen wij actuele en relevante informatie over Werken, Leren & Ontwikkelen in de glastuinbouw via onze online masterclasses. Bekijk hieronder de onderwerpen van eerdere masterclasses, of kijk in onze agenda voor geplande masterclasses. Op de pagina’s van de specifieke masterclasses staat meer informatie over het onderwerp en kan de opname teruggekeken worden. 

 

Masterclass: Brancheopleiding Glastuinbouw

Wil jij je ontwikkelen op het gebied van Bedrijfsvoering of Teelt binnen de Glastuinbouw? Goed gekwalificeerde medewerkers die meegroeien met de veranderingen binnen de sector en hun bedrijf zijn van groot belang. De brancheopleiding is een modulaire opleiding die speciaal is opgezet voor medewerkers die zich willen ontwikkelen naar een hoger niveau binnen het glastuinbouwbedrijf waar ze werken. 

Kijk hier de masterclass terug. 

 


Masterclass: Succesvol werven

Deze Online masterclass van Kasgroeit gaat over de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt, achtergrond informatie en tips over de behoeftes van verschillende generaties. Met het opstellen van vacatureteksten kun je op de behoeftes inspelen. Hoe omschrijf je een functie en wat heb je te bieden? Tijdens deze masterclass krijg je tips aan de hand van praktijkvoorbeelden.
Bekijk hier de Masterclass terug.


Masterclass: Voorkom een mismatch

In deze online masterclass vertellen Anneke Postma (adviseur opleiding & ontwikkeling) en Marjolein van Dam (adviseur Arbeidsmarkt) je alles over hoe je een mismatch in het sollicitatieproces kunt voorkomen. Het internet staat vol met tips over hoe je als sollicitant de beste sollicitatiebrief schrijft en waar je op kunt letten tijdens je gesprek. Maar er is minder te vinden over hoe je als werkgever het beste de selectieprocedure kunt doorlopen. Daarom geven we tijdens deze online masterclass tips hoe je de juiste kandidaat selecteert en een mismatch voorkomt.
Bekijk hier de Masterclass terug.