Leren en ontwikkelen

P&O Expertisegroepen

Je houdt je bezig met HR in de glastuinbouw. Een mooie en uitdagende functie. Toch zou het mooi zijn om je kennis met anderen te kunnen delen en inspiratie op te doen van anderen voor je eigen werk. Dat kan met de P&O Expertisegroepen van Kasgroeit. Verschillende keren per jaar komen mensen bij elkaar die zich bezig houden met HR in de glastuinbouw. Zij ontmoeten elkaar in de verschillende regio's van Nederland om van en met elkaar te leren. 

Wat zijn P&O Expertisegroepen?

De P&O expertisegroepen zijn in het leven geroepen om HR kennis te delen, andere bedrijven beter te leren kennen en de krachten te bundelen. De groepen brengen vaak zelf onderwerpen in en behandelen steeds een nieuw thema. We gaan vaak met een groep van tien personen in gesprek over allerlei onderwerpen op gebied HR. Zo kwamen eerder thema's als duurzame inzetbaarheid, de werving van goed personeel, cao zaken en cultuurverschillen op de werkvloer aan bod. Je krijgt de mogelijkheid om vragen te stellen en van elkaar te leren. Regelmatig nodigen we een externe spreker uit die ons inhoudelijk meer vertelt over een bepaald onderwerp. Met de P&O expertisegroepen breid jij je netwerk uit en kun je elkaar in de praktijk opzoeken. 

Groepen door heel Nederland

Wegens succes ontstaan er steeds meer P&O Expertisegroepen door heel Nederland. Momenteel zijn er groepen in:

  • Noord-West Nederland
  • Noord-Oost Nederland
  • Het Westland (gezond beleid)
  • Bommelerwaard

 In 2022 vonden er maar liefst acht bijeenkomsten plaats voor twee P&O expertisegroepen.


Ik wil ook mijn expertise delen! 

Wil jij in jouw regio ook een P&O expertisegroep of wil je aansluiten bij een van de bestaande groepen? Vul dan onderstaand formulier vrijblijvend in. Een van onze adviseurs neemt contact me je op voor het bespreken van de mogelijkheden.

 

Aanmelden voor de P&O Expertisegroep

Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Ik wil me aansluiten bij de P&O Expertisegroep:
* Verplichte velden