CV database

Instroom

CV database

Als werkgever in de glastuinbouw kun je gebruik maken van onze CV database.  

Kandidaten die reageren op een van onze vacatures komen vaak ook beschikbaar in onze CV database en zijn dan opvraagbaar voor glastuinbouwbedrijven. Je kunt die kandidaten rechtstreeks benaderen met jouw vacature.  

Om het overzicht van kandidaten te bekijken maak je een account aan op onze website, zodra je bent ingelogd kun je de profielen bekijken en kandidaten benaderen.  

Account aanmaken

CV database

Er zijn ook kandidaten die liever niet direct benaderd worden. Wij kunnen hun wel vacatures toesturen waarvan we denken dat die bij hen zouden kunnen passen. De kandidaten bepalen dan zelf of ze willen reageren op de vacature. Meld je vacatures bij ons aan, zodat wij kunnen ondersteunen in jouw wervingsproces.  

Werkgeversaccount bij Kasgroeit

Kasgroeit - Instructievideo Account aanmaken

Ben jij op zoek naar werknemers voor in je glastuinbouwbedrijf? Via de website van Kasgroeit kun je als werkgever een account aanmaken. Nadat je een account hebt aangemaakt kun je op basis van je bedrijfsgegevens kandidaten zoeken in onze CV database. 

 

Kasgroeit - Instructievideo Account overzicht

Ben jij op zoek naar werknemers in je glastuinbouwbedrijf? Via de website van Kasgroeit kun je de juiste kandidaten vinden. Nadat je een account hebt aangemaakt kun je vacatures plaatsen en beheren, bemiddelingen beheren en kandidaten zoeken in onze CV database.