Als je medewerkers groeien, 

groeit jouw bedrijf mee.

Waar kunnen we je mee helpen?

Als werkgever weet je dat het belangrijk is dat je werknemers zich blijven ontwikkelen. Maar hoe krijg je dat voor elkaar? En hoe zorg je ervoor dat je zelf een betere werkgever wordt? Kasgroeit helpt je om een goede werkgever te zijn en het beste in je werknemers naar boven te halen. Daarnaast kun je ook bij ons terecht als je nieuw talent nodig hebt. We brengen je graag in contact met werkzoekenden, studenten of het onderwijs.  

Werkgeversaccount bij Kasgroeit

Kasgroeit - Instructievideo Account aanmaken

 

 Kasgroeit - Instructievideo Account overzicht

Ben jij op zoek naar medewerkers in je glastuinbouwbedrijf? Via de website van Kasgroeit kun je als werkgever een account aanmaken. Nadat je een account hebt aangemaakt kan je op basis van je bedrijfsgegevens kandidaten zoeken in onze CV-database. 

 

Ben jij op zoek naar medewerkers in je glastuinbouwbedrijf? Via de website van Kasgroeit kun je de juiste kandidaten vinden. Nadat je een account hebt aangemaakt kun je vacatures plaatsen en beheren, bemiddelingen beheren en kandidaten zoeken in onze CV-Database. 

     

 

De meerwaarde van Kasgroeit

Alle activiteiten zijn gericht op het versterken van een evenwichtige arbeidsmarkt in de glastuinbouw. Wij stimuleren medewerkers in de sector zich duurzaam te ontwikkelen en we zorgen voor nieuwe instroom.

Kasgroeit ondersteunt jou niet alleen bij het vinden van nieuwe medewerkers, maar vertelt je ook hoe je medewerkers boeit en bindt aan je bedrijf.

Kasgroeit is een initiatief van CNV, FNV, Glastuinbouw Nederland en Plantum en wordt gefinancierd door het fonds Colland Arbeidsmarkt.
Kasgroeit is een initiatief van de sociale partners in de glastuinbouw
Kasgroeit is een initiatief van de sociale partners in de glastuinbouw
Kasgroeit
Kasgroeit is een initiatief van de sociale partners in de glastuinbouw