Werken in de glastuinbouw

Werken in de glastuinbouw

Werken in de glastuinbouw, iets voor jou?

Werken tussen de planten is elke dag weer anders. Geen groene vingers? Geen punt! Want ook met technisch inzicht of verstand van logistiek zit je goed in de glastuinbouw. Onze sector staat bol van de slimme innovaties en duurzame productiemethoden. Daarmee zijn we koploper in de wereld. En we hebben een hoop uitdagende functies waarin jij kunt uitblinken. We hebben behoefte aan productiemedewerkers, leidinggevenden, technici, sales-, ICT- en HR-medewerkers. Eigenlijk alle functies op zowel mbo-, hbo- als universitair niveau.

Kasgroeit helpt jou aan een baan

Ben je op zoek naar een baan? Dan ben je bij Kasgroeit aan het juiste adres. Want wij helpen je graag om werk te vinden dat bij je past. Dit is wat we voor je doen:

Vacatures op een rij

Solliciteren was nog nooit zo makkelijk: alle functies in de glastuinbouw vind je in onze vacaturebank. Door te selecteren op locatie, opleidingsniveau en functie zie je snel welke vacatures voor jou interessant zijn. Een account aanmaken is eenvoudig én gratis. Zodra je een account hebt, kun je op alle functies reageren.

Een beter beeld

We geven je graag een beeld van het werk in de glastuinbouwsector. Hoe interessant, gevarieerd en uitdagend is het om tussen de planten te werken? Bekijk deze filmpjes en je ziet meteen of het wat voor je is.

Werkgevers vinden jou

Voor nog meer kans op een leuke baan in de glastuinbouw kun je je CV beschikbaar stellen voor werkgevers. Wij zetten dan een kort profiel van jou op onze website. Zo kunnen werkgevers die op zoek zijn naar nieuwe medewerkers, jou vinden. Wij brengen jullie met elkaar in contact.

Advies op maat

Heb je behoefte aan een persoonlijk gesprek over de mogelijkheden in de glastuinbouw? Over wat bij je past en wat je kunt doen om een baan te vinden? Neem dan contact op met onze Adviseurs Arbeidsmarkt

Leren en werken

Wil je ervaring opdoen in de techniek? Of wil je je technische ervaring in de glastuinbouw inzetten? Kies dan voor een leerwerktraject. Je gaat direct aan de slag en tegelijk volg je een jaar lang een opleiding. Dat kost je niets, en het levert je een hoop op. Zoals een leuke baan!