Brancheopleiding Glastuinbouw

Werken en leren

Brancheopleiding Glastuinbouw

Technologische ontwikkelingen, milieueisen, het nieuwe telen en goed werkgeverschap hebben de nodige impact op het werken in de glastuinbouw. Goed gekwalificeerde medewerkers die meegroeien met deze veranderingen zijn dan ook van groot belang. Om deze ontwikkelingen bij te benen biedt Kasgroeit in samenwerking met Inholland Academy de twee-jarige brancheopleiding Glastuinbouw aan.

Leerroutes brancheopleiding Glastuinbouw

 

Meld je direct aan!

Aanmelden kan direct bij de opleider Inholland Academy
Heb je nog vragen of wil je meer informatie over de opleidingen ontvangen? Vul onderstaand formulier in of neem contact op met onze Adviseurs Opleiding & Ontwikkeling.

Start & Locatie

De opleiding start op vrijdag 2 oktober 2020 om 13:00 uur in het World Horti Center in Naaldwijk. De volgende bijeenkomsten vinden grotendeels plaats bij de deelnemer op locatie en bij mededeelnemers op locatie.

Toelatingseisen

  • Werkzaam in de glastuinbouw;
  • Functioneert op minimaal MBO-niveau;
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring, kan buiten sectoren zijn;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal (schriftelijk en mondeling).

Duur

De opleiding bestaat uit 4 blokken en heeft een nominale duur van ongeveer 2 jaar. Afhankelijk van de ervaring en kennis van de deelnemer, wordt er vanuit gegaan van ongeveer 6 maanden per blok.

Certificering

Na afronding van elk blok ontvangt de deelnemer een certificaat van Inholland Academy en Kasgroeit. Na afronding van de gehele opleiding, volgt er een erkende branchediploma Glastuinbouw Bedrijfsvoering of Teelt.

Investering

Per blok: € 2.500*
Voor de gehele opleiding: € 10.000*

* Als deelnemer aan de brancheopleiding Glastuinbouw kan je in aanmerking komen voor een Colland-subsidie: per deelnemer kan € 1.500,- subsidie verleend worden per kalenderjaar.

Vervolgopleiding

Na het succesvolle afronding van de brancheopleiding Glastuinbouw kan er gestart worden met de Flexibele deeltijdopleiding Tuinbouw & Agribusiness van Inholland Academy. Deze kan wellicht versnelt doorlopen worden, met de kennis en vaardigheden die tijdens de brancheopleiding zijn opgedaan.

Informatie aanvragen brancheopleiding Glastuinbouw

Naam:
Bedrijf:
E-mailadres:
Ik wil graag meer weten over:
* Verplichte velden