Productiemedewerker (Chrysanten)

Productiemedewerker (Chrysanten)

Vacaturenummer
8614
Plaatsnaam
Zuilichem
Functie
Productie
Functienaam
Productiemedewerker (Chrysanten)
Functie inhoud
Voor een chrysantenkwekerij in Zuilichem zijn wij op zoek naar een Productiemedewerker.

Bedrijfsprofiel
Bloemen maken blij. En chrysanten al helemaal. Wij laten de wereld voortdurend kennismaken met mooie bloemen van een sterk ras! Dat is onze missie waar we al decennia hard aan werken! Het bedrijf is een familiebedrijf dat al decennialang chrysanten kweekt. Anno nu zijn we een professionele speler in de markt. We werken samen met de hele keten om de kwaliteitstandaard te borgen én te verhogen!

Onze liefde voor chrysanten bestaat al decennialang. Die passie betekent dat we onze bloemen niet alleen de volle aandacht geven, maar ook voortdurend bezig zijn om ons product of proces te optimaliseren. Denk aan experimenten met nieuwe chrysantensoorten, maar vooral ook duurzaamheid. Zoals biologische gewasbescherming, waterbehandeling, LED-licht enz. We zien het als een uitdaging om met minimale milieu-impact zo optimaal mogelijk te presteren! We werken veel met personeel uit de omgeving. We geven hen de ruimte om zich te specialiseren en zo persoonlijk te bloeien. Dat werkt door in onze organisatie: werknemers tonen op allerlei niveaus initiatief om onze klanten te verrassen.

Functie
Een afwisselende baan met diverse werkzaamheden. Voornamelijk ben je bezig met het oogsten en verwerken van de chrysanten. Je komt te werken in een vast team, waarbij iedereen op elkaar afgestemd is. Deze functie is alleen fulltime in te vullen.
Functie eisen
  • Opleiding of ervaring in de glastuinbouw is niet noodzakelijk.
  • We vinden het belangrijker dat je gemotiveerd bent om met onze bloemen te gaan werken.
  • Een enthousiaste instelling wordt gewaardeerd.
Functie aanbod
  • Jouw salaris is marktconform volgens de cao glastuinbouw.
  • Een fulltime baan.
  • Een mooie werkomgeving in een enthousiast team
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
Niet van toepassing
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
08-06-2022