Medewerker tuinbouw (Planten)

Medewerker tuinbouw (Planten)

Vacaturenummer
8240
Plaatsnaam
Brielle
Functie
Productie
Functienaam
Medewerker tuinbouw (Planten)
Functie inhoud
Voor Globeplant in Vierpolders zijn wij op zoek naar een Medewerker tuinbouw.

Bedrijfsprofiel
Deze kweker is trots op de mooie groenten- en potplanten die ze het hele jaar door met gedreven collega’s maken! Van het zaaien tot het afleveren van de planten naar de klant, alles doen ze zelf. Dat maakt ze ook zo uniek. Doordat ze specialist zijn in alle deelprocessen kunnen we precies die plant maken die de klant in binnen- of buitenland graag hebben wil. De diversiteit aan planten en processen maakt dat geen dag hetzelfde is. Daarnaast gaan ze uitbreiden met een tweede locatie in Brielle. Durf jij het daarom aan om met jouw enthousiasme mee te werken een kwalitatief hoogwaardige plant in de functie van: Medewerker tuinbouw.

Functie
In deze super afwisselende functie draai je mee in alle uitvoerende werkzaamheden t.b.v. de opkweek van onze groentegewassen, potplanten en aardappelen. Om planten aan- en af te voeren van de machine en om ze op de juiste plek op het juiste moment in onze tuin te zetten rijdt je met de heftruck en uitzet- en overrijwagen. Ook het werken met sorteermachines is een onderdeel van je werk. Om je uit te dagen willen we je inzetten op al onze bedrijfswerkzaamheden zodat je een echte allround medewerker wordt in onze plantenkwekerij. Een leuke uitdaging dus!
Functie eisen
Om kwalitatief hoogwaardige planten te kunnen maken, werken we graag samen met kwalitatief hoogwaardige collega’s!
  • Je bent een doener, je kunt lichamelijk goed functioneren (denk aan tillen en soms op je knieën werken) en je vindt het leuk om met planten te werken.
  • Je kunt op een heftruck en/of uitzetwagen rijden, of je wilt dit op korte termijn leren.
  • Je vindt het prettig om netjes en secuur te werken.
  • Prettig als je kennis hebt van onze producten. Heb je die nog niet, dan leren we je dit graag!
  • Je bent flexibel en je vindt het geen probleem om eens langere dagen te maken of in het weekend te werken (natuurlijk kun je dan op een ander moment eens lekker vroeg naar huis).
  • Je woont in de regio en je hebt eigen vervoer
Functie aanbod
Als je houdt van afwisseling in je werk en als je samen wilt werken met collega’s die ervoor gaan, dan pas je helemaal binnen ons bedrijf! We maken graag gebruik van je zelfstandigheid en ondersteunen je op aspecten in de functie die nieuw voor je zijn. Je arbeidsvoorwaarden zijn afhankelijk van je specifieke kennis en ervaring.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
Niet van toepassing
Rijbewijs
B / CE
Plaatsingsdatum
13-05-2022