Chauffeur (orchideeën)

Chauffeur (orchideeën)

Vacaturenummer
7249
Plaatsnaam
De Lier
Functie
Logistiek
Functienaam
Chauffeur (orchideeën)
Functie inhoud
Voor een orchideeënkwekerij in De Lier zoeken wij een chauffeur.

Bedrijf
In het buitengebied van De Lier is al ruim 40 jaar het familiebedrijf gevestigd. Wat ooit begon met 2.000m2 snij-phalaenopsis is inmiddels uitgegroeid tot een oppervlakte van 73.000m2 met potorchideeën. Dagelijks worden hier, door een team van ruim 100 enthousiaste werknemers van ons, (gekleurde) orchideeën veredeld, opgekweekt, verpakt en verzonden naar afnemers binnen geheel Europa. Ons bedrijf kent een platte informele organisatie.

Functie
Als Chauffeur bij ons vervoer je onze producten van, naar en tussen verschillende locaties en de veiling in Naaldwijk en/of Aalsmeer. Je bent verantwoordelijk voor het laden en lossen en veilig vervoeren van de producten. Je werkt zelfstandig en bepaalt in overleg met het Hoofd Transport wat je optimale route voor die dag is. Het gaat om een functie voor 2 avonden per week (2 x 4 uur), met een mogelijkheid tot uitbreiding van deze uren. De dagen worden in overleg bepaald.
Functie eisen
Voor deze functie zoeken wij een collega:
  • met enkele jaren ervaring in dezelfde functie;
  • met een CE-rijbewijs en code 95 (pre) die graag onderweg is, maar ook regelmatig contact met collega’s weet te waarderen;
  • die zelfstandig werkt;
  • met een flexibele instelling en hands-on mentaliteit;
  • met een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
Functie aanbod
Het bedrijf biedt jou een goed salaris en goede arbeidsvoorwaarden, een gezellige en informele werksfeer en een leuk team van enthousiaste collega’s!
Gewenste ervaring
Minimaal 2 jaar
Aantal uren per week
0-12 uur
Opleidingsniveau
Niet van toepassing
Rijbewijs
CE
Plaatsingsdatum
10-06-2021