Werken bij

Aangenaam: wij zijn Kasgroeit  

Wij zijn dè sectororganisatie voor werkgevers en werknemers in de glastuinbouw. Met ons team adviseren we werkgevers en werknemers over loopbaanontwikkeling, scholing, goed werkgeverschap en leren op de werkplek. We voorzien ondernemers, HR-medewerkers, leidinggevenden en alle andere werknemers in de sector van een overzicht op het gebied van opleidingen en cursussen en adviseren hen verder te komen. Wij brengen graag een leercultuur op gang, waar in alle facetten van bedrijven (op groot of klein niveau) leren een dagelijks onderdeel wordt. Wil jij een steentje bijdragen aan dit team èn aan de glastuinbouw? Bekijk onze vacatures.  

Onze vacatures 

 • Open sollicitatie
  Wil jij meebouwen aan onze plannen voor de toekomst? Dan horen we graag van je! Neem contact op met Edwin Zuidgeest om van gedachte te wisselen. Per mail via e.zuidgeest@kasgroeit.nl, bel 088-329 20 70 of stuur een appje naar 06-184 194 30.  

Wat heeft Kasgroeit jou te bieden  

 • Een toffe baan met veel vrijheid en fijne collega’s om mee samen te werken 
 • We adviseren bedrijven op het gebied van leren en ontwikkelen. Uiteraard is dat ook iets waar we intern graag aandacht aan besteden. Jij krijgt veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. 
 • Prima arbeidsvoorwaarden: een goed salaris, een ingerichte thuiswerkplek en BPL-pensioen 
 • Werken voor een sector die impact maakt in thema’s als voedselveiligheid, duurzaamheid, innovatie en geluk 

Het sollicitatieproces 

Fijn om vooraf alvast een beeld te hebben bij het proces wat je gaat doorlopen.   

 1. Stel je vragen | Heb je nog vragen over een specifieke vacature? Neem dan contact met ons op en vraag ons het hemd van het lijf. 
 2. Solliciteren | Overtuigd van de functie? Stuur dan je motivatie en CV naar hrm@actor.nl o.v.v. Kasgroeit en de naam van de vacature.  
 3. Beoordelen | We beoordelen de binnengekomen sollicitaties. Passen jouw kwaliteiten bij de functie en bij Kasgroeit? Dan nodigen we je graag uit om kennis te maken. We bellen je om je uit te nodigen.  
 4. Kennismakingsgesprekken | We willen graag kennis met je maken. Het gaat om een eerste indruk, we praten je graag bij over de functie, je collega’s en de sector. Uiteraard zijn we ook benieuwd naar wat jij verwacht van Kasgroeit. De gesprekken vinden plaats bij ons op kantoor in Woerden. 
 5. Vervolg | We bellen je om te bespreken hoe wij, maar vooral ook hoe jij de gesprekken hebt ervaren. Zijn we beide nog steeds enthousiast? Dan hebben we een vervolggesprek of mag je (indien de functie hierom vraagt) een casus komen pitchen om te laten zien wat jouw werkwijze/visie hierop is. Op dezelfde dag hoor je of de match gemaakt is en ontvang je vanuit ons een passend voorstel.  
 6. Welkom | Het ontvangstcomité staat voor je klaar om je in ons team te verwelkomen!  

Wat collega's vinden van werken bij Kasgroeit

Kasgroeit is een initiatief van sociale partners in de sector (CNV, FNV, Glastuinbouw Nederland en Plantum) en wordt gefinancierd vanuit fonds Colland Arbeidsmarkt. Het team van Kasgroeit is onderdeel van A&O Agrarisch, waarbinnen tevens projecten worden uitgevoerd van Talentboom en Talentoogst.