Jolanda Rosloot

Jolanda Rosloot

Jolanda Rosloot

"Het vinden van de juiste weg om leren en ontwikkeling mogelijk te maken, dat is mijn uitdaging."

Mijn naam is Jolanda Rosloot werkzaam als Adviseur Opleiding & Ontwikkeling bij Kasgroeit. Mijn focus ligt op het ontwikkelen van werkgevers en werknemers in de glastuinbouw. Hierbij kijk ik naar welke manier van ontwikkelen bij de vraag past, is een opleiding passend, ga je voor leren op de werkvloer of voor een combinatie?

Banen veranderen en er komen nieuwe banen bij. Bedrijven en werknemers moeten mee gaan in deze ontwikkelingen om aan het werk te kunnen blijven. Elk mens ontwikkeld zich gedurende zijn leven op zijn eigen wijze. Het vinden van de juiste weg om leren en ontwikkeling mogelijk te maken daarin zit voor mij de uitdaging in mijn werk. Mijn kwaliteiten zijn oplossingsgericht, praktisch en onderzoekend.

Docent Tuinbouw

Ik ben afgestudeerd aan de Agrarische Pedagogische Hogeschool in Den Bosch, in de richting docent Tuinbouw. Na mijn afstuderen ben ik een aantal jaar werkzaam geweest in de kas bij een veredelingsbedrijf. Daarna de overstap gemaakt als personeelsadviseur, hierbij stond het begeleiden van ondernemers op het gebied van personeelszaken centraal. In deze baan komt mijn opleiding en praktijkervaring mooi samen.

Contactgegevens

  • Algemeen nummer: 088 329 20 70
  • Mobiel: 06 30 10 80 92
  • E-mail: j.rosloot@kasgroeit.nl
  • Werkdagen: maandag, dinsdag en donderdag