Helpt je ontwikkelen

Vragen of onafhankelijk (gratis) opleidingsadvies nodig?

Wij zijn dagelijks bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur. Neem contact met ons op op de manier die voor jou het beste werkt.

Telefoon: 088 - 329 20 70
E-mail: [email protected]
WhatsApp: 06 11 77 10 21

Training Nederlands

Details

Locatie
In company
Subsidie
Startdata*

*Kijk voor de specifieke informatie op de website van de opleider

Opleider

EBC Talen

0164-265679 [email protected] Bekijk website
Tags

EBC is gespecialiseerd in het geven van taalonderwijs. Volgens de visie van EBC zijn de opbrengsten van het leren pas optimaal als de praktijkcomponent nadrukkelijk inhoudelijk is geïntegreerd in de training. Een werkvloergericht taaltraject Nederlands van EBC start met een intake en een analyse van deze intake. Daarop volgend een aanbod voor arbeidsgerichte taaltraining voor een groep (tot 12 medewerkers ) en/of voor individuele taaltraining. Naast algemene taalniveauverhoging is de taal van de werkvloer leidend in de training. 

Wat leer je?

Na afloop van de cursus kan je beter schrijven en spreken in het Nederlands. 

Wat kan je verwachten?

In de taalcursus Nederlands maak je bij EBC effectief kennis met het Nederlands. Wij beschikken over de allerbeste taaltrainers – die stuk-voor-stuk native speaker zijn (dus ook voor Nederlands) en die je snel op weg helpen bij de doelstellingen die je wenst te bereiken. Voor zowel het volledig nieuw leren van Nederlands als taal tot het puntjes op de ‘i’ zetten.

Een werkvloergericht taaltraject beslaat 15 tot 20 bijeenkomsten van 2 uur. Daarnaast wordt van de deelnemers verwacht dat zij minimaal 2 uur per week inzetten voor zelfstudie. In het blended-learningtraject sluiten de arbeidsgerichte thema’s van de lessen nauw aan op het e-learningprogramma, zodat de deelnemers in korte tijd veel ‘taalmeters’ kunnen maken.

De trainer houdt op afstand de voortgang van de zelfstudie in de gaten en bespreekt de voortgang in de lessen.

Voor wie?

Voor mensen die de Nederlandse taal niet goed beheersen tot mensen die een inburgeringscursus of Staatsexamen Nederlands moeten doen. 

Veelgestelde vragen

Nee, Kasgroeit is geen opleider. We helpen werknemers en werkgevers wel de juiste opleiding te vinden. Op onze site vind je een actueel overzicht van opleidingen voor de glastuinbouwsector die door externe opleiders worden aangeboden. Kijk voor een actueel overzicht op de opleidingspagina. 

Op de website vind je een actueel opleidingsoverzicht van opleidingen en cursussen in de glastuinbouw. Een van onze adviseurs kan je advies geven over welke opleiding of cursus het beste past bij jouw wensen en leerdoelen. Neem daarvoor contact op met een van onze adviseurs.

Heb je een vraag over een opleiding en kun je het antwoord niet vinden op de opleidingspagina? Neem dan contact op met Kasgroeit op de manier die jij fijn vindt.   

Kasgroeit biedt zelf geen opleidingen aan. Wij bieden een actueel overzicht aan opleidingen van externe opleiders. Wel kunnen we je helpen bij het vinden van de juiste opleiding. Kijk voor een actueel overzicht op de opleidingspagina.  

De inschrijving voor een opleiding of cursus gaat via de opleider. Op de opleidingspagina vind je een link naar de website van de opleider waar je je kunt inschrijven.

Wil je zelf een opleiding volgen of ben je op zoek naar een opleiding voor een werknemer? Voor veel cursussen en opleidingen kun je subsidie aanvragen bij fonds Colland Arbeidsmarkt. Een overzicht van de regelingen die op dit moment gelden vind je op de pagina van subsidies voor opleidingen en cursussen

Heb je vragen over subsidiemogelijkheden, neem dan contact met ons op.

Stel je vraag over Training Nederlands

Wij helpen je graag op weg met het vinden van de opleiding die bij jou past! Stel je vraag via het formulier en wij nemen contact met je op. Liever direct contact met één van onze opleidingsadviseurs? Dat kan natuurlijk ook!
Jolanda Rosloot Adviseur Opleiding & Ontwikkeling
06 30 10 80 92 088 329 20 70
Contact met Jolanda
Werkdagen: Maandag, dinsdag en donderdag
Jos Klop Adviseur Opleiding & Ontwikkeling
06 11 44 19 64 088 329 20 70
Contact met Jos
Werkdagen: Maandag t/m vrijdag
Arna Vliegen-Verschure Adviseur Opleiding & Ontwikkeling
06 15 15 74 42 088 329 20 70
Contact met Arna
Werkdagen: Maandag, dinsdag, woensdagochtend, donderdag

Vragen of opleidingsadvies nodig?

Wil jij starten met groeien, maar weet je nog niet precies hoe? Wij helpen je graag op weg!
Bel 088 329 20 70 of stuur een e-mail.

Terug naar boven