Helpt je ontwikkelen

Vragen of onafhankelijk (gratis) opleidingsadvies nodig?

Wij zijn dagelijks bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur. Neem contact met ons op op de manier die voor jou het beste werkt.

Telefoon: 088 - 329 20 70
E-mail: [email protected]
WhatsApp: 06 11 77 10 21

Spuitlicentie adviseren

Details

Locatie
Meerdere locaties
Duur
1 dagdeel
Kosten
€139,- (excl. btw)
Subsidie
Startdata*
24 september 2024  
11 oktober 2024  
21 oktober 2024  
5 november 2024  
21 november 2024  
19 december 2024  
14 januari 2025  
Opleider

Terra trainingen

085-7440505 [email protected] Bekijk website
Tags

Sinds 2019 heb je een Spuitlicentie Adviseren nodig om advies over gewasbeschermingsmiddelen te geven. Deze hbo-licentie focust op adviseren, innovatie en communicatie. Voor verlenging moet je vijf bijeenkomsten bijwonen. Let op: bijeenkomsten voor uitvoeren en bedrijfsvoeren tellen niet mee voor deze licentie.

Wat leer je?

De cursus "Spuitlicentie Adviseren" bij Terra Trainingen richt zich op professionals die advies geven over gewasbeschermingsmiddelen. Je leert over de nieuwste ontwikkelingen in gewasbescherming, innovatie in de landbouw, en effectieve communicatie. De cursus behandelt onder andere het ontwikkelen van een weerbare teelt en plant, en biedt praktische kennis voor het adviseren van klanten.

Wat kun je verwachten?

  • Adviseren: Technieken en strategieën voor het effectief adviseren over gewasbeschermingsmiddelen.
  • Innovatie: Inzicht in de nieuwste ontwikkelingen en innovaties in de landbouw en gewasbescherming.
  • Communicatie: Verbeteren van communicatievaardigheden voor het geven van advies aan klanten.

Voor wie?

Deelnemers met een spuitlicentie adviseren die moeten verlengen.

Veelgestelde vragen

Nee, Kasgroeit is geen opleider. We helpen werknemers en werkgevers wel de juiste opleiding te vinden. Op onze site vind je een actueel overzicht van opleidingen voor de glastuinbouwsector die door externe opleiders worden aangeboden. Kijk voor een actueel overzicht op de opleidingspagina. 

Op de website vind je een actueel opleidingsoverzicht van opleidingen en cursussen in de glastuinbouw. Een van onze adviseurs kan je advies geven over welke opleiding of cursus het beste past bij jouw wensen en leerdoelen. Neem daarvoor contact op met een van onze adviseurs.

Heb je een vraag over een opleiding en kun je het antwoord niet vinden op de opleidingspagina? Neem dan contact op met Kasgroeit op de manier die jij fijn vindt.   

Kasgroeit biedt zelf geen opleidingen aan. Wij bieden een actueel overzicht aan opleidingen van externe opleiders. Wel kunnen we je helpen bij het vinden van de juiste opleiding. Kijk voor een actueel overzicht op de opleidingspagina.  

De inschrijving voor een opleiding of cursus gaat via de opleider. Op de opleidingspagina vind je een link naar de website van de opleider waar je je kunt inschrijven.

Wil je zelf een opleiding volgen of ben je op zoek naar een opleiding voor een werknemer? Voor veel cursussen en opleidingen kun je subsidie aanvragen bij fonds Colland Arbeidsmarkt. Een overzicht van de regelingen die op dit moment gelden vind je op de pagina van subsidies voor opleidingen en cursussen

Heb je vragen over subsidiemogelijkheden, neem dan contact met ons op.

Stel je vraag over Spuitlicentie adviseren

Wij helpen je graag op weg met het vinden van de opleiding die bij jou past! Stel je vraag via het formulier en wij nemen contact met je op. Liever direct contact met één van onze opleidingsadviseurs? Dat kan natuurlijk ook!
Jolanda Rosloot Adviseur Opleiding & Ontwikkeling
06 30 10 80 92 088 329 20 70
Contact met Jolanda
Werkdagen: Maandag, dinsdag en donderdag
Jos Klop Adviseur Opleiding & Ontwikkeling
06 11 44 19 64 088 329 20 70
Contact met Jos
Werkdagen: Maandag t/m vrijdag
Arna Vliegen-Verschure Adviseur Opleiding & Ontwikkeling
06 15 15 74 42 088 329 20 70
Contact met Arna
Werkdagen: Maandag, dinsdag, woensdagochtend, donderdag