Helpt je ontwikkelen

Vragen of onafhankelijk (gratis) opleidingsadvies nodig?

Wij zijn dagelijks bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur. Neem contact met ons op op de manier die voor jou het beste werkt.

Telefoon: 088 - 329 20 70
E-mail: [email protected]
WhatsApp: 06 11 77 10 21

Klantgericht verkopen in 1 dag

Details

Locatie
Roelofarendsveen
Duur
1 dagdeel
Kosten
€1195,- (excl. btw)
Subsidie
Startdata*
30 augustus 2024  
Opleider

Floweracademy.NL

+31622261489 [email protected] Bekijk website
Tags

Wil jij weten hoe je op een gestructureerde manier het beste je producten verkoopt? Klantgerichtheid is de key. Je leert in deze eendaagse cursus hoe je op een klantgerichte manier je verkopen verhoogt.

Wat leer je?

In deze cursus leer je verschillende aspecten en fasen van een oplossingsgerichte verkoopbenadering specifiek voor de sierteeltsector. Dit met als doel om je product of dienst succesvol te kunnen verkopen aan (potentiële) klanten. Je leert stap voor stap hoe jij je eigen verkoopplan opzet en uitvoert.

Wat kun je verwachten?

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Inzicht in klant, land van klant en concurrentieveld.
  • Inzicht in klant, land van klant en  concurrentieveld.
  • Inzicht in eigen bedrijf, SWOT, USP en aansluiten op wensen van de klant.
  • Oplossingsgericht verkopen in 6 stappen.
  • Verzamelen van informatie voor maken van een verkoopplan.
  • Presenteren van jouw verkoopplan aan de groep (je maakt een landensheet, een verkoopplan en houdt een elevator Pitch).

Voor wie?

Deze cursus is geschikt voor vrijwel alle werknemers in diverse functies in de sierteeltsector. Van in-of verkoper tot accountmanager en van productontwikkelaar tot logistiekmanager. 

Veelgestelde vragen

Nee, Kasgroeit is geen opleider. We helpen werknemers en werkgevers wel de juiste opleiding te vinden. Op onze site vind je een actueel overzicht van opleidingen voor de glastuinbouwsector die door externe opleiders worden aangeboden. Kijk voor een actueel overzicht op de opleidingspagina. 

Op de website vind je een actueel opleidingsoverzicht van opleidingen en cursussen in de glastuinbouw. Een van onze adviseurs kan je advies geven over welke opleiding of cursus het beste past bij jouw wensen en leerdoelen. Neem daarvoor contact op met een van onze adviseurs.

Heb je een vraag over een opleiding en kun je het antwoord niet vinden op de opleidingspagina? Neem dan contact op met Kasgroeit op de manier die jij fijn vindt.   

Kasgroeit biedt zelf geen opleidingen aan. Wij bieden een actueel overzicht aan opleidingen van externe opleiders. Wel kunnen we je helpen bij het vinden van de juiste opleiding. Kijk voor een actueel overzicht op de opleidingspagina.  

De inschrijving voor een opleiding of cursus gaat via de opleider. Op de opleidingspagina vind je een link naar de website van de opleider waar je je kunt inschrijven.

Wil je zelf een opleiding volgen of ben je op zoek naar een opleiding voor een werknemer? Voor veel cursussen en opleidingen kun je subsidie aanvragen bij fonds Colland Arbeidsmarkt. Een overzicht van de regelingen die op dit moment gelden vind je op de pagina van subsidies voor opleidingen en cursussen

Heb je vragen over subsidiemogelijkheden, neem dan contact met ons op.

Stel je vraag over Klantgericht verkopen in 1 dag

Wij helpen je graag op weg met het vinden van de opleiding die bij jou past! Stel je vraag via het formulier en wij nemen contact met je op. Liever direct contact met één van onze opleidingsadviseurs? Dat kan natuurlijk ook!
Jolanda Rosloot Adviseur Opleiding & Ontwikkeling
06 30 10 80 92 088 329 20 70
Contact met Jolanda
Werkdagen: Maandag, dinsdag en donderdag
Jos Klop Adviseur Opleiding & Ontwikkeling
06 11 44 19 64 088 329 20 70
Contact met Jos
Werkdagen: Maandag t/m vrijdag
Arna Vliegen-Verschure Adviseur Opleiding & Ontwikkeling
06 15 15 74 42 088 329 20 70
Contact met Arna
Werkdagen: Maandag, dinsdag, woensdagochtend, donderdag