Helpt je ontwikkelen

Vragen of onafhankelijk (gratis) opleidingsadvies nodig?

Wij zijn dagelijks bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur. Neem contact met ons op op de manier die voor jou het beste werkt.

Telefoon: 088 - 329 20 70
E-mail: [email protected]
WhatsApp: 06 11 77 10 21

Het nieuwe telen Academy & Masterclass trajecten

Details

Locatie
Bleiswijk
Duur
6 dagdelen
Kosten
€1.000,- (excl. btw)
Subsidie
Startdata*

*Kijk voor de specifieke informatie op de website van de opleider

Opleider

Kas als energiebron

Ilse Zwinkels 085-0036400 [email protected] Bekijk website
Tags

In de Academy wordt aangesloten bij de Fossielvrij onderzoeken, deze worden intensief gevolgd en verbonden met zowel de huidige praktijk als de basisprincipes van Het Nieuwe Telen. 

Wat leer je?

De nadruk van deze trajecten ligt op het begrip van de processen die van belang zijn voor de beheersing van het kasklimaat en sturing van de teelt. Dezelfde processen maar dan met een andere invulling zijn aan de orde in de onderzoeken en praktijkinnovaties die als voorbeeld dienen. Deelnemers krijgen dus zowel een beter inzicht in wat er nu in hun teelt op het eigen bedrijf speelt als wat van belang is in de toekomst.

Wat kan je verwachten?

In de masterclass worden groepen telers bijgepraat in de basisprincipes gecombineerd met praktijk professionals. Hierdoor krijg je een goede verbinding met de laatste ontwikkelingen uit de praktijk en de verbinding met de deelnemers. Thema’s die hierin vaak aan bod komen zijn: schermen, ontvochtiging, belichten met Led, opslag.

Voor wie?

De groepen bestaan uit innovatieve, toekomstgerichte ondernemers en bedrijfsleiders of teeltmanagers die het gewas telen dat als voorbeeld dient in het onderzoeksproject. Op dit moment zijn er Academy trajecten voor de tomaten-, perk- en potplanten-, gerbera-, bromelia-, bollen- en aardbeienteelt.

Leerlijn het nieuwe telen

Wil je meer te weten komen over het nieuwe telen? Verdiep jezelf in de leerlijn!

Teelt

Het nieuwe telen Introductiecursus

  • Duur 6 dagdelen
  • Opleider Kas als energiebron
  • Kosten €895,- (excl BTW)
Bekijk
Teelt

Het nieuwe telen vervolgcursus

  • Duur 6 dagdelen
  • Opleider Kas als energiebron
  • Kosten €375,- (excl. btw)
Bekijk

Veelgestelde vragen

Nee, Kasgroeit is geen opleider. We helpen werknemers en werkgevers wel de juiste opleiding te vinden. Op onze site vind je een actueel overzicht van opleidingen voor de glastuinbouwsector die door externe opleiders worden aangeboden. Kijk voor een actueel overzicht op de opleidingspagina. 

Op de website vind je een actueel opleidingsoverzicht van opleidingen en cursussen in de glastuinbouw. Een van onze adviseurs kan je advies geven over welke opleiding of cursus het beste past bij jouw wensen en leerdoelen. Neem daarvoor contact op met een van onze adviseurs.

Heb je een vraag over een opleiding en kun je het antwoord niet vinden op de opleidingspagina? Neem dan contact op met Kasgroeit op de manier die jij fijn vindt.   

Kasgroeit biedt zelf geen opleidingen aan. Wij bieden een actueel overzicht aan opleidingen van externe opleiders. Wel kunnen we je helpen bij het vinden van de juiste opleiding. Kijk voor een actueel overzicht op de opleidingspagina.  

De inschrijving voor een opleiding of cursus gaat via de opleider. Op de opleidingspagina vind je een link naar de website van de opleider waar je je kunt inschrijven.

Wil je zelf een opleiding volgen of ben je op zoek naar een opleiding voor een werknemer? Voor veel cursussen en opleidingen kun je subsidie aanvragen bij fonds Colland Arbeidsmarkt. Een overzicht van de regelingen die op dit moment gelden vind je op de pagina van subsidies voor opleidingen en cursussen

Heb je vragen over subsidiemogelijkheden, neem dan contact met ons op.

Stel je vraag over Het nieuwe telen Academy & Masterclass trajecten

Wij helpen je graag op weg met het vinden van de opleiding die bij jou past! Stel je vraag via het formulier en wij nemen contact met je op. Liever direct contact met één van onze opleidingsadviseurs? Dat kan natuurlijk ook!
Jolanda Rosloot Adviseur Opleiding & Ontwikkeling
06 30 10 80 92 088 329 20 70
Contact met Jolanda
Werkdagen: Maandag, dinsdag en donderdag
Jos Klop Adviseur Opleiding & Ontwikkeling
06 11 44 19 64 088 329 20 70
Contact met Jos
Werkdagen: Maandag t/m vrijdag
Arna Vliegen-Verschure Adviseur Opleiding & Ontwikkeling
06 15 15 74 42 088 329 20 70
Contact met Arna
Werkdagen: Maandag, dinsdag, woensdagochtend, donderdag

Vragen of opleidingsadvies nodig?

Wil jij starten met groeien, maar weet je nog niet precies hoe? Wij helpen je graag op weg!
Bel 088 329 20 70 of stuur een e-mail.

Terug naar boven