Helpt je ontwikkelen

Vragen of onafhankelijk (gratis) opleidingsadvies nodig?

Wij zijn dagelijks bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur. Neem contact met ons op op de manier die voor jou het beste werkt.

Telefoon: 088 - 329 20 70
E-mail: [email protected]
WhatsApp: 06 11 77 10 21

Efficiënter werken met Poolse medewerkers

Details

Locatie
In company
Duur
1 dagdeel
Kosten
Offerte op maat
Subsidie
Startdata*

*Kijk voor de specifieke informatie op de website van de opleider

Opleider

Language Switch

Agata Wolters 06 – 51399630 [email protected] Bekijk website
Tags

In de workshop ‘Efficiënter werken met Poolse medewerkers’ gaat het over de verschillen in werkcultuur van Poolse medewerkers en Nederlandse medewerkers en hoe je deze verschillen kunt overbruggen. 

De basis voor efficiënt werken ligt in de samenwerking tussen medewerkers en werkgevers en/of leidinggevenden. Pas als de leidinggevenden beter communiceren met hun Poolse medewerkers zullen deze ook efficiënter werken. Alleen als de onderlinge samenwerking soepel loopt en iedereen weet wat er van ze verwacht wordt, kan een bedrijf goed presteren.

Wat leer je?

In deze cursus krijgt de deelnemer praktische handreikingen voor het omgaan met de cultuurverschillen op de werkvloer. Na afloop van de cursus is er meer begrip voor elkaar. Daarnaast wordt er efficiënter en veiliger gewerkt met minder fouten.

Wat kan je verwachten?

De workshop is in company en wordt op maat gemaakt. Problemen die spelen op de werkvloer kunnen besproken worden in de groep. Op interactieve wijze worden praktische handreikingen geboden.
Onderwerpen die in de workshop besproken worden zijn:
* De invloed van cultuurverschillen op gedrag en communicatie.
* Houding medewerker

De cursus kan verzorgd worden in het Nederlands, Pools of Engels.

Voor wie?

Nederlandse, Poolse, Engelstalige teamleiders/voormannen.

Veelgestelde vragen

Nee, Kasgroeit is geen opleider. We helpen werknemers en werkgevers wel de juiste opleiding te vinden. Op onze site vind je een actueel overzicht van opleidingen voor de glastuinbouwsector die door externe opleiders worden aangeboden. Kijk voor een actueel overzicht op de opleidingspagina. 

Op de website vind je een actueel opleidingsoverzicht van opleidingen en cursussen in de glastuinbouw. Een van onze adviseurs kan je advies geven over welke opleiding of cursus het beste past bij jouw wensen en leerdoelen. Neem daarvoor contact op met een van onze adviseurs.

Heb je een vraag over een opleiding en kun je het antwoord niet vinden op de opleidingspagina? Neem dan contact op met Kasgroeit op de manier die jij fijn vindt.   

Kasgroeit biedt zelf geen opleidingen aan. Wij bieden een actueel overzicht aan opleidingen van externe opleiders. Wel kunnen we je helpen bij het vinden van de juiste opleiding. Kijk voor een actueel overzicht op de opleidingspagina.  

De inschrijving voor een opleiding of cursus gaat via de opleider. Op de opleidingspagina vind je een link naar de website van de opleider waar je je kunt inschrijven.

Wil je zelf een opleiding volgen of ben je op zoek naar een opleiding voor een werknemer? Voor veel cursussen en opleidingen kun je subsidie aanvragen bij fonds Colland Arbeidsmarkt. Een overzicht van de regelingen die op dit moment gelden vind je op de pagina van subsidies voor opleidingen en cursussen

Heb je vragen over subsidiemogelijkheden, neem dan contact met ons op.

Stel je vraag over Efficiënter werken met Poolse medewerkers

Wij helpen je graag op weg met het vinden van de opleiding die bij jou past! Stel je vraag via het formulier en wij nemen contact met je op. Liever direct contact met één van onze opleidingsadviseurs? Dat kan natuurlijk ook!
Jolanda Rosloot Adviseur Opleiding & Ontwikkeling
06 30 10 80 92 088 329 20 70
Contact met Jolanda
Werkdagen: Maandag, dinsdag en donderdag
Jos Klop Adviseur Opleiding & Ontwikkeling
06 11 44 19 64 088 329 20 70
Contact met Jos
Werkdagen: Maandag t/m vrijdag
Arna Vliegen-Verschure Adviseur Opleiding & Ontwikkeling
06 15 15 74 42 088 329 20 70
Contact met Arna
Werkdagen: Maandag, dinsdag, woensdagochtend, donderdag

Vragen of opleidingsadvies nodig?

Wil jij starten met groeien, maar weet je nog niet precies hoe? Wij helpen je graag op weg!
Bel 088 329 20 70 of stuur een e-mail.

Terug naar boven