Opleidingen en
cursussen

Bemonstering van grond

Wil je de zekerheid hebben dat het grondmonster dat je genomen hebt echt het perceel vertegenwoordigt? En wil je zeker zijn van de betrouwbaarheid van de bemonstering? Volg dan de cursus bemonstering van grond.

Resultaat
Na afloop van de cursus weet je hoe je een goed grondmonster kunt nemen. Na het volgen van de opleiding Bemonstering van grond bent je erkend monsternemer in het kader van ASLN.

Doelgroep
Deze opleiding is bedoeld voor (nieuwe) medewerkers die betrokken zijn bij of zelf monsters nemen van grond. Ook voor mensen met jarenlange ervaring kan het verfrissend zijn om met een kritische blik naar het eigen bemonsteringsproces te kijken en kennis en vaardigheden uit de opleiding mee te nemen naar de eigen praktijk.

Aanpak
In deze opleiding staat het nemen van grondmonsters centraal. U leert dat de betrouwbaarheid van een bemonstering vrijwel geheel wordt bepaald door de werkwijze en deskundigheid van u, de monsternemer. Download de flyer van de opleiding Bemonstering van grond voor meer informatie over onder andere de inhoud, doelgroep en kosten. 

Contact

Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoon
Vraag / opmerking
Algemene voorwaarden
* Verplichte velden