Nieuws

Webinar Leven Lang Ontwikkelen

Webinar Leven Lang Ontwikkelen
8 mei 2023

Op donderdag 25 mei organiseerde Glastuinbouw Nederland en Kasgroeit het webinar: Samen aan de slag met een Leven Lang Ontwikkelen.

De veranderingen in onze sector gaan razendsnel. Het Nieuwe Telen, duurzame gewasbescherming en de almaar verdergaande automatisering en robotisering; allemaal ontwikkelingen die vragen om nieuwe kennis en kwaliteiten. Naar verwachting zal maar liefst 44% van de huidige vaardigheden in 2027 al overbodig zijn (bron: NRC) en zullen 6 op de 10 medewerkers moeten om- of bijscholen. En niet alleen op hun vakgebied: op de werkvloer van morgen moet je ook kunnen samenwerken en probleemoplossend meedenken. 

Een Leven Lang Ontwikkelen is een absolute voorwaarde om werknemers duurzaam inzetbaar te houden en je bedrijf toekomstbestendig. Dat gaat veel verder dan het aanbieden van cursussen. Dat vereist een leercultuur waarin de wensen en mogelijkheden van werknemers centraal staan en dus ook andere vaardigheden van leidinggevenden. Geen knop die je als bedrijf even omzet. Wel een omslag waar je direct mee aan de slag moet.  

In dit webinar maken we duidelijk hoe je dat kunt doen, samen met koplopers op dit gebied. En hoe wij (Glastuinbouw Nederland en Kasgroeit) jou en je werknemers daarbij kunnen helpen, met praktische tools en workshops. Deelname is kosteloos voor leden van Glastuinbouw Nederland. 

Terugblik

Bekijk de terugblik van het webinar hier.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met Jacqueline Kroon, telefoon 085 003 64 00, mobiel 06 - 215 174 86, e-mail jkroon@glastuinbouwnederland.nl.