Aanmelden

nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

We willen onze communicatie zo goed mogelijk op jouw informatiebehoefte afstemmen. Om die reden hebben wij verschillende nieuwsbrieven. Hieronder een overzicht van de verschillende nieuwsbrieven die Kasgroeit verstuurt.

Nieuwsbrief werkgevers

In deze nieuwsbrief vind je verse inspiratie op het gebied van HR en het ontwikkelen van werknemers. Je leest verhalen van andere werkgevers en krijgt tips over de laatste opleidingen en cursussen. We helpen je om sterker in te zetten op de ontwikkeling van je werknemers en je expertise als werkgever nog meer uit te bouwen. 1x per maand in je mailbox.

Nieuwsbrief werknemers

Wil jij aan de slag met jouw ontwikkeling of doorgroeien naar een nieuwe functie? We brengen je graag in contact met bedrijven en het onderwijs of maken samen met jou een persoonlijk ontwikkelplan. Met deze nieuwsbrief houden we je op de hoogte van de laatste opleidingen en delen we frisse inspiratie door middel van verhalen en interessante weetjes uit de sector. 1x per maand in je mailbox.

Kasgroeit algemeen

Benieuwd wat we bij Kasgroeit allemaal doen? Blijf op de hoogte van onze projecten. 1x per kwartaal in je mailbox.

Kasgroeit events

We brengen je graag op de hoogte van interessante events in onze sector op het gebied van arbeidsmarkt en scholing en ontwikkeling. Zorg dat je niets mist. 1x per kwartaal in je mailbox.


Laat via onderstaand formulier weten welke mailings je wilt ontvangen!
Je kunt tussentijds altijd je voorkeuren aanpassen.