Helpt je ontwikkelen

Vragen of onafhankelijk (gratis) opleidingsadvies nodig?

Wij zijn dagelijks bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur. Neem contact met ons op op de manier die voor jou het beste werkt.

Telefoon: 088 - 329 20 70
E-mail: [email protected]
WhatsApp: 06 11 77 10 21

Workshop Ontwikkelgesprekken voeren

26 april 2024 14:00 - 16:30 World Horti Center Europa 1 Naaldwijk

In gesprek met je werknemer

Gesprekken voeren met werknemers. Het schiet er snel bij in. Toch zijn goede ontwikkelgesprekken met werknemers heel relevant voor de groei van jouw bedrijf. Een goed ontwikkelgesprek leidt tot groei bij werknemers. Hierdoor zullen zij zich met meer betrokkenheid inzetten voor je bedrijf. Deze gesprekken geven werknemers de ruimte om aan te geven hoe het gaat op de werkvloer. Daarnaast kun je met je werknemer kijken waar hij zich in kan ontwikkelen. Waar is nog groei mogelijk? En hoe kunnen de kwaliteiten van je medewerker goed tot zijn recht komen binnen je bedrijf? 

We zien dat ontwikkel- en functioneringsgesprekken veel worden gevoerd aan de hand van standaard ingevulde formulieren. Helaas blijft het daar vaak bij. Daarnaast zorgt het gebrek aan skills van leidinggevende ervoor dat werknemers en de leidinggevende op zien tegen zo'n gesprek. Daarom gaan we in deze workshop terug naar de basis. We kijken wie jouw werknemers zijn en wat zij nodig hebben om zich te ontwikkelen in hun werk. Vervolgens kijken we hoe jij een ontwikkelgesprek het beste kunt aanpakken. Dat hoeft namelijk niet altijd met een standaard formulier. 

Wat leer ik?

In deze workshop ontdek je welke verschillende type werknemers jij in je bedrijf hebt. We kijken wat iedere individuele werknemer motiveert en hoe hij het beste leert. Daarnaast leren wij je vaardigheden en effectieve vraagtechnieken om meer uit een ontwikkelgesprek te halen. Met tips en tools ben jij na deze workshop in staat om een goed ontwikkelgesprek met je werknemer te voeren. Een gesprek dat bijdraagt aan de groei van je werknemer en je bedrijf. 

Wat kan je verwachten?

Onderwerpen die aan bod komen:

  • Groene persona's: de leerstijl van mijn werknemers
  • Welke leerstijlen hebben mijn werknemers?
  • De rol van de leidinggevende
  • Oefenen met het voeren van gesprekken en het stellen van vragen

Voor wie?

Deze praktische workshop is speciaal voor bedrijven waarbij de bedrijfsleider of ondernemer verantwoordelijk is voor de personeelszaken. Deze workshop is zeer waardevol voor bedrijfsleiders, leidinggevenden of ondernemers van een glastuinbouwbedrijf.

 

Locatie en tijd

Deze workshop vindt plaats op 26 april van 14.00 tot 16.30 uur in het World Horti Center, Europa 1 in Naaldwijk.

Trainer van deze workshop

Jos Klop van Kasgroeit organiseert deze workshop in samenwerking met de Horti Academy: een samenwerking tussen InHolland Academy, Lentiz cursus en consult, Glastuinbouw Nederland, HortiHeroes, World Horti Center en Greenport West-Holland.

Ik meld me aan voor deze workshop