agenda

Agenda

Workshop: Leren op de werkvloer Tinte

23 september 2021

Ben jij leidinggevende in de glastuinbouw? Wil je ook dat jouw team beter samenwerkt? Wil je weten hoe jouw werknemers meer verantwoordelijkheid nemen en zelf tot oplossingen komen? In  deze workshop leer je hoe je dit gedrag kunt stimuleren op de werkvloer.

Gewenst gedrag

Ieder contactmoment is een leiderschapsmoment. Leren en ontwikkelen begint daarom met vanaf het allereerste moment gewenst gedrag oproepen bij de mensen in je team. En daar kun je ieder formeel of informeel contactmoment voor gebruiken. Als je doel is om je medewerkers meer als team te laten samenwerken, dan is het belangrijk dat je dit op zoveel mogelijk momenten stimuleert. In overleggen, gesprekken, of tijdens instructies op de werkvloer. Of als je doel is om mensen meer eigen verantwoordelijkheid te laten nemen en zelf tot oplossingen wilt laten komen, zorg dan dat je dat gedrag actief oproept.

Leren stimuleren

Aan jou de taak als leidinggevende om te zorgen dat je mensen stimuleert om zelf aan de slag te gaan met hun ontwikkeling en steeds beter te worden in wat ze doen. Een perfecte plek waarop je dit kunt doen is het werkoverleg of een 1-op-1 moment. Tijdens deze workshop leer je door de interventiedriehoek hierop te sturen. En leer je dus hoe je dit gewenste gedrag kunt stimuleren.

Zelf aan de slag

Je ervaart tijdens deze workshop zelf hoe de theorie werkt. Aan de hand van praktische opdrachten leer je wat wel en niet werkt. Je gaat naar huis met een aantal praktische tips en handvatten om direct toe te passen in het werk.

Praktische informatie

  • Plaats: 23 September bij Vers van Voorne: Konneweg 4b Tinte (Je kunt gratis parkeren).
  • Tijd: De workshop start 13:30 uur en duurt tot 16.30 uur. De ontvangst vindt plaats vanaf 13:15 uur.
  • Doelgroep: Leidinggevenden in de glastuinbouw. Per workshop maximaal 12 deelnemers.
  • Kosten: Deze workshops zijn kosteloos te volgen door werknemers die onder de CAO glastuinbouw werken.

Aanmelden workshop: Leren op de werkvloer Tinte (23 september)

Naam:
Achternaam:
Bedrijf:
Plaats:
Functie:
E-mailadres:
* Verplichte velden