agenda

Agenda

Inspiratiesessies werkgeverschap nu en in de toekomst

24 november 2022

Het is ontzettend lastig om nieuwe werknemers aan te trekken. Gemiddeld kost het zo'n 3 maanden om een vacature te vervullen. En dan hebben we het nog niet eens over de tijd die nodig is om iemand goed in te werken. Kostbare tijd die een van je werknemers ook had kunnen gebruiken om zich te ontwikkelen binnen je organisatie. Heb jij intern al eens goed om je heen gekeken? Ja, je hebt meer talent in huis dan je denkt. Ga aan de slag met de ontwikkeling van je werknemers en bekijk welke rol jij daar als werkgever in kunt spelen.  


Investeren in jouw werknemers levert wat op!  

Hoe zorg jij ervoor dat je een prettige werkgever bent om voor te werken? Heb jij alles goed geregeld op het gebied van arbeid? Met deze inspiratiesessies helpen we je om een stap te maken in goed werkgeverschap en HR.

Voor wie?
Zowel ondernemers als beginnnend HR medewerkers zijn welkom. Nog fijner als jullie samen komen! Vanuit je rol als ondernemer kun je na deze sessies HR beter richting geven en HR heeft daarmee een juist beeld van de visie op arbeid om zijn/haar taken goed uit te kunnen voeren. We hebben plek voor maximaal 20 deelnemers.

Inspiratiesessies Werkgeverschap nu en in de toekomst | Bommelerwaard

Twee sessies 

De inspiratiesessie Werkgeverschap bestaat uit twee dagdelen.

 • Sessie 1: 24 november 2022 van 09.00 tot 13.00 uur 
 • Sessie 2: 8 december 2022 van 09.00 tot 13.00 uur

Deskundigen aan het woord tijdens de inspiratiesessies 

 • Marcel de Lange 
  Marcel is eigenaar van Nolina kwekerijen. Hij vertelt zijn eigen visie op arbeid en vertelt hoe dit binnen zijn eigen organisatie is geregeld.  
 • Maarten van Eeuwijk 
  Maarten heeft heel wat kennis vergaard op HR vlak. In zijn rol als Hogeschooldocent HRM aan de HAS, maar eerder ook als Hoofd HR bij een grotere organisatie en praktische ervaring op het coachen van glastuinbouw bedrijven in het opzetten van HR zaken. 
 • Gerrie van Elswijk-Hoek 
  Gerrie heeft 8 jaar als HR Manager gewerkt bij Bunnik Plants en is een ervaren HR Adviseur die de glastuinbouw sector goed kent. 

Meld je aan!

Inschrijven is mogelijk tot en met 18 november. We hebben plek voor maximaal 20 deelnemers dus wees er snel bij. Zitten we vol? Dan kom je op de reservelijst. We nemen dan contact met je op zodra er een plekje vrij komt. Deelname is gratis voor bedrijven die werken onder de CAO glastuinbouw. Locatie: Gambora, Middelkampseweg 2, 5311 PC Gameren. Voor lunch wordt gezorgd.

Aanmelden inspiratiesessie workshops

Naam
Functie
Bedrijf
E-mailadres
Aantal personen
* Verplichte velden