agenda

Agenda

Bijeenkomst HR- en Communicatiespecialisten

5 oktober 2023

Hoe kunnen we met elkaar de maatschappelijke waardering voor bloemen, planten, groenten en fruit uit de Nederlandse kas vergroten? Hoe zorgen we er voor dat jonge mensen vaker kiezen voor een carrière in de glastuinbouw? Glastuinbouw Nederland is overtuigd van de kracht van het collectief. Samen kunnen we het verschil maken.

Daarom nodigen we jou als HR- of communicatiespecialist, werkzaam op een glastuinbouwbedrijf, lid van Glastuinbouw Nederland, graag uit voor een bijeenkomst die in het teken staat van imago en reputatie. 

Programma

De bijeenkomst duurt van 10.00 – 14.00 uur. Op het programma staan enkele gastsprekers, waaronder reputatiedeskundige Frank Peters (Virtus Communications). Ook kun je workshops volgen o.a. over content creatie, communicatie met jongeren en een leven lang ontwikkelen. Verder komen diverse initiatieven van Glastuinbouw Nederland aan bod waaronder de toolkit Gezondheid & Geluk en de publieke website.

Locatie

Glastuinbouw Nederland:Louis Pasteurlaan 6, 2719 EE Zoetermeer (2e etage, grote zaal)

Aanmelden

Deze bijeenkomst is te bezoeken door leden van Glastuinbouw Nederland. Meld u aan via het aanmeldformulier. Aanmelden is verplicht en kan tot maandag 2 oktober 2023, 12.00 uur.
Begin september worden de workshops bekendgemaakt. Indien u zich voor die tijd al heeft aangemeld ontvangt u tegen die tijd nog een e-mail om de keuze voor de workshops door te geven.

Meer Informatie

Neem voor meer informatie contact op met:• Jakoline van Straalen (communicatie), mobiel 06 223 795 51, e-mail jvanstraalen@glastuinbouwnederland.nl • Jacqueline Kroon (arbeid), mobiel 06 215 174 86, e-mail jkroon@glastuinbouwnederland.nl 

Meld je nu aan!