Helpt je ontwikkelen

Vragen of onafhankelijk (gratis) opleidingsadvies nodig?

Wij zijn dagelijks bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur. Neem contact met ons op op de manier die voor jou het beste werkt.

Telefoon: 088 - 329 20 70
E-mail: [email protected]
WhatsApp: 06 11 77 10 21

Motiverend en resultaatgericht leidinggeven

Details

Subsidie
Startdata*

*Kijk voor de specifieke informatie op de website van de opleider

Opleider

Agravisi

Paul Bakker 06-53857317 [email protected] Bekijk website
Tags

Inzichten op doen, uitwisselen, en vaardigheden versterken, daar liggen de accenten tijdens deze cursus ‘Motiverend en resultaatgericht leidinggeven’. Dat gaat allemaal onder de ervaren en motiverende leiding van een trainer die al jaren als zelfstandig ondernemer trainingen voor AgraVisi begeleidt.

Wat leer je?

Na afloop van de training heb je:

  • Beter inzicht in motiverend en resultaatgericht leiderschap
  • Versterken van eigen vaardigheden om goede balans te vinden tussen marktbelangen, bedrijfsbelangen en persoonlijke belangen
  • Nieuwe inzichten en leidinggevende vaardigheden opgedaan.

Wat kan je verwachten?

De cursusleider streeft naar praktische, doe-gerichte en plezierige trainingen, waarbij de bestaande Wat kun je verwachten? en werkwijze van de deelnemers het vertrekpunt is voor de training. De deelnemers komen tot nieuwe inzichten en vaardigheden door eigen ervaringen in te brengen en te bespreken, praktische oefeningen te doen en kleine toegepaste stukjes theorie aangereikt te krijgen.

De begeleider is verantwoordelijk voor het voorbereiden en begeleiden van een interessant en levendig trainingsprogramma, theoretische achtergronden en praktijkvoorbeelden van elders. De deelnemers zijn verantwoordelijkheid voor het inbrengen van eigen ervaringen en het hebben van een open, leergierige en samenwerkende houding.

Voor wie?

  • Leidinggevenden (eigenaren, bedrijfsleiders, afdelingshoofden) van bedrijven in de agrarische sector
  • Leidinggevenden die zich actief willen verbeteren in het resultaatgericht en motiverend leidinggeven
  • Leidinggevenden die bereid zijn om hun eigen sterke en zwakke punten in te brengen er daar gericht aan willen werken

Veelgestelde vragen

Nee, Kasgroeit is geen opleider. We helpen werknemers en werkgevers wel de juiste opleiding te vinden. Op onze site vind je een actueel overzicht van opleidingen voor de glastuinbouwsector die door externe opleiders worden aangeboden. Kijk voor een actueel overzicht op de opleidingspagina. 

Op de website vind je een actueel opleidingsoverzicht van opleidingen en cursussen in de glastuinbouw. Een van onze adviseurs kan je advies geven over welke opleiding of cursus het beste past bij jouw wensen en leerdoelen. Neem daarvoor contact op met een van onze adviseurs.

Heb je een vraag over een opleiding en kun je het antwoord niet vinden op de opleidingspagina? Neem dan contact op met Kasgroeit op de manier die jij fijn vindt.   

Kasgroeit biedt zelf geen opleidingen aan. Wij bieden een actueel overzicht aan opleidingen van externe opleiders. Wel kunnen we je helpen bij het vinden van de juiste opleiding. Kijk voor een actueel overzicht op de opleidingspagina.  

De inschrijving voor een opleiding of cursus gaat via de opleider. Op de opleidingspagina vind je een link naar de website van de opleider waar je je kunt inschrijven.

Wil je zelf een opleiding volgen of ben je op zoek naar een opleiding voor een werknemer? Voor veel cursussen en opleidingen kun je subsidie aanvragen bij fonds Colland Arbeidsmarkt. Een overzicht van de regelingen die op dit moment gelden vind je op de pagina van subsidies voor opleidingen en cursussen

Heb je vragen over subsidiemogelijkheden, neem dan contact met ons op.

Stel je vraag over Motiverend en resultaatgericht leidinggeven

Wij helpen je graag op weg met het vinden van de opleiding die bij jou past! Stel je vraag via het formulier en wij nemen contact met je op. Liever direct contact met één van onze opleidingsadviseurs? Dat kan natuurlijk ook!
Vragen of opleidingsadvies nodig?

Wil jij starten met groeien, maar weet je nog niet precies hoe? Wij helpen je graag op weg!
Bel 088 329 20 70 of stuur een e-mail.

Terug naar boven