Helpt je ontwikkelen

Vragen of onafhankelijk (gratis) opleidingsadvies nodig?

Wij zijn dagelijks bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur. Neem contact met ons op op de manier die voor jou het beste werkt.

Telefoon: 088 - 329 20 70
E-mail: [email protected]
WhatsApp: 06 11 77 10 21

Future leaderschip programma

Details

Duur
15 dagdelen
Kosten
€5.250,- (excl. btw)
Subsidie
Startdata*

*Kijk voor de specifieke informatie op de website van de opleider

Opleider

Hortiheroes

Raffi Balder [email protected] Bekijk website
Tags

Hortiheroes is een Traineeship programma voor Het ontwikkelen van talent tot krachtige toekomstige leiders. Ontwikkeld voor en door bedrijven in de Food & Flower industrie.

Wat leer je?

Gedurende twee jaar komt de trainee erachter waar hij/zij het sterkst in is. Na afronding van jouw traineeship zijn er verschillende mogelijkheden om door te groeien. Je gaat aan de slag als vakinhoudelijk expert, manager of leider van innovatieve projecten. Het ontwikkelen van jouw persoonlijk leiderschap met bijbehorende competenties staat centraal. 

Na het programma heb jij het volgende bereikt

  • Inzicht in jouw unieke talenten, toegevoegde waarde en valkuilen als Future Leader
  • Inzicht in jouw unieke talenten, toegevoegde waarde en valkuilen als Future Leader
  • Concrete handvatten om jouw impact en die van de organisatie te vergroten;- een verscheidenheid aan bruikbare tools en methodes geleerd om projecten en/of teams effectief te leiden
  • Jouw authentieke leiderschapsstijl ontwikkeld
  • Kennis en inzicht opgedaan om effectief te communiceren met verschillende generaties

Wat kan je verwachten?

Je volgt het Future Leadership Programma met een groep van 12 jonge professionals met minimaal hbo denk- en werkniveau en een gemiddelde leeftijd van 25 jaar. Tijdens dit ontwikkelprogramma volg je naast je werkzaamheden verschillende trainingen met gelijkgestemden, krijg je individuele coaching en ga je samen met je peers aan een project werken. Het ontwikkelen van jouw persoonlijk leiderschap met bijbehorende competenties staat centraal.

Het programma bestaat uit 15 trainingsdagen, 18 coaching sessies, 10 intervisie-bijeenkomsten, fieldtrips, contactmomenten met deelnemers, fieldtrips, betrokkenen, bootcamp, materialen en begeleiding van het programma. Het programma duur 1.5 jaar en de gemiddelde tijdsinvestering voor deelname aan het programma is ongeveer 12 uur per maand.

Voor meer informatie zie HortiHeroes Future Leadership Programma (youtube.com)

Voor wie?

Het HortiHeroes Traineeship Programma is een ontwikkelprogramma voor Young Potentials met maximaal 2 jaar werkervaring die beschikken over een HBO/WO opleiding.

Veelgestelde vragen

Nee, Kasgroeit is geen opleider. We helpen werknemers en werkgevers wel de juiste opleiding te vinden. Op onze site vind je een actueel overzicht van opleidingen voor de glastuinbouwsector die door externe opleiders worden aangeboden. Kijk voor een actueel overzicht op de opleidingspagina. 

Op de website vind je een actueel opleidingsoverzicht van opleidingen en cursussen in de glastuinbouw. Een van onze adviseurs kan je advies geven over welke opleiding of cursus het beste past bij jouw wensen en leerdoelen. Neem daarvoor contact op met een van onze adviseurs.

Heb je een vraag over een opleiding en kun je het antwoord niet vinden op de opleidingspagina? Neem dan contact op met Kasgroeit op de manier die jij fijn vindt.   

Kasgroeit biedt zelf geen opleidingen aan. Wij bieden een actueel overzicht aan opleidingen van externe opleiders. Wel kunnen we je helpen bij het vinden van de juiste opleiding. Kijk voor een actueel overzicht op de opleidingspagina.  

De inschrijving voor een opleiding of cursus gaat via de opleider. Op de opleidingspagina vind je een link naar de website van de opleider waar je je kunt inschrijven.

Wil je zelf een opleiding volgen of ben je op zoek naar een opleiding voor een werknemer? Voor veel cursussen en opleidingen kun je subsidie aanvragen bij fonds Colland Arbeidsmarkt. Een overzicht van de regelingen die op dit moment gelden vind je op de pagina van subsidies voor opleidingen en cursussen

Heb je vragen over subsidiemogelijkheden, neem dan contact met ons op.

Stel je vraag over Future leaderschip programma

Wij helpen je graag op weg met het vinden van de opleiding die bij jou past! Stel je vraag via het formulier en wij nemen contact met je op. Liever direct contact met één van onze opleidingsadviseurs? Dat kan natuurlijk ook!
Jolanda Rosloot Adviseur Opleiding & Ontwikkeling
06 30 10 80 92 088 329 20 70
Contact met Jolanda
Werkdagen: Maandag, dinsdag en donderdag
Jos Klop Adviseur Opleiding & Ontwikkeling
06 11 44 19 64 088 329 20 70
Contact met Jos
Werkdagen: Maandag t/m vrijdag
Arna Vliegen-Verschure Adviseur Opleiding & Ontwikkeling
06 15 15 74 42 088 329 20 70
Contact met Arna
Werkdagen: Maandag, dinsdag, woensdagochtend, donderdag

Vragen of opleidingsadvies nodig?

Wil jij starten met groeien, maar weet je nog niet precies hoe? Wij helpen je graag op weg!
Bel 088 329 20 70 of stuur een e-mail.

Terug naar boven