Opleidingen en
cursussen

Leidinggeven directieleden

Het bedrijf is voortdurend in ontwikkeling, zowel de ontwikkelingen op de markt, het contact met externen als het personeel vragen om jouw aandacht. Soms is het lastig kiezen tussen jouw rol als ondernemer/directielid en jouw rol als leidinggevende, zaken die je op zou moeten pakken stel je hierdoor soms uit. Lastige gesprekken voer je wel, maar je zou daar ook wel eens feedback op willen krijgen.
Je bent niet altijd tevreden over de kwaliteit van het personeel en zou willen weten hoe je dat vanuit jouw positie nog meer kunt beïnvloeden. Veranderingen doorvoeren gaat je soms te traag en te moeizaam en je zou willen weten wat je daar vanuit jouw positie in kunt beïnvloeden. Dan is wellicht de cursus ‘Leidinggeven directieleden’ van Hanneke Westerop iets voor jou.

Resultaat
Na afloop van deze cursus hebben de deelnemers enerzijds hun eigen leidinggevende kwaliteiten verder ontwikkeld en anderzijds hun kennis en inzicht vergroot m.b.t. het leidinggeven als lid van de directie.

Doelgroep
Deze cursus is bedoeld voor directieleden

Aanpak
De cursus bestaat uit een intakegesprek, drie cursusbijeenkomsten, individuele begeleiding en een slotgesprek
In deze cursus komen de volgende onderwerpen naar voren:

  • Leidinggeven als directeur of directielid: wat is er nodig en waar ben je sterk in?De spagaat tussen ondernemen en leidinggeven.
  • Voorwaarden om te kunnen delegeren en controle te houden.
  • Rust, onrust en vertrouwen: wat is jouw bijdrage?
  • Voeren van lastige gesprekken.
  • Focus en prioriteiten als directielid.
  • Hoe draag je bij aan het versterken van het personeel?
  • Welke rol vervul je bij het invoeren van veranderingen?

Data
Voor deze cursus zijn geen data gepland. Heb je interesse om deze cursus open-inschrijf te volgen, dan kun je mij dat laten weten. Zodra Hanneke minimaal 3 deelnemers heb, pland zij in overleg de data.
Maak je deel uit van een directieteam? Dan is het ook mogelijk dat Hanneke deze cursus incompany voor het directieteam verzorg.

 

 

 

Contact

Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoon
Vraag / opmerking
Algemene voorwaarden
* Verplichte velden