Opleidingen en
cursussen

Future Leadership programma

Hortiheroes is een Traineeship programma voor Het ontwikkelen van talent tot krachtige toekomstige leiders. Ontwikkeld voor en door bedrijven in de Food & Flower industrie.

Meer informatie:  https://www.youtube.com/watch?v=j7FUPFayhAo

Resultaat
Gedurende twee jaar komt de trainee erachter waar hij/zij het sterkst in is. Na afronding van jouw traineeship zijn er verschillende mogelijkheden om door te groeien. Je gaat aan de slag als vakinhoudelijk expert, manager of leider van innovatieve projecten. Het ontwikkelen van jouw persoonlijk leiderschap met bijbehorende competenties staat centraal. 

Na het programma heb jij het volgende bereikt

  • inzicht in jouw unieke talenten, toegevoegde waarde en valkuilen als Future Leader;
  • inzicht in jouw unieke talenten, toegevoegde waarde en valkuilen als Future Leader;
  • concrete handvatten om jouw impact en die van de organisatie te vergroten;- een verscheidenheid aan bruikbare tools en methodes geleerd om projecten en/of teams effectief te leiden;
  • jouw authentieke leiderschapsstijl ontwikkeld;
  • kennis en inzicht opgedaan om effectief te communiceren met verschillende generaties.

Doelgroep
Het HortiHeroes Traineeship Programma is een ontwikkelprogramma voor Young Potentials met maximaal 2 jaar werkervaring die beschikken over een HBO/WO opleiding.

Aanpak
Tijdens dit ontwikkelprogramma volg je naast je werkzaamheden verschillende trainingen met gelijkgestemden, krijg je individuele coaching en ga je samen met je peers aan een project werken. Het ontwikkelen van jouw persoonlijk leiderschap met bijbehorende competenties staat centraal. Het programma duur twee jaar en de gemiddelde tijdsinvestering voor deelname aan het programma is ongeveer 12 uur
per maand. Het programma start met een bootcamp en is als volgt opgebouwd: 

Investering
Deelname aan het programma bedraagt € 5.250,- per jaar (HortiHeroes partners ontvangen 25% korting). Hierbij inbegrepen zijn 15 trainingsdagen incl. evt. lunches, borrels en diners, 18 coaching sessies, 10 intervisie-bijeenkomsten, fieldtrips, contactmomenten met deelnemers, leidinggevenden en betrokkenen, bootcamp (incl. overnachting), materialen en begeleiding van het programma.

Contact

Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoon
Vraag / opmerking
Algemene voorwaarden
* Verplichte velden