nieuws

Nieuws

Traineeship Hortiheroes

HortiHeroes Sector Traineeship Programma van start
16 juni 2020

HortiHeroes heeft samen met de Food & Flower industrie een traineeship ontwikkeld voor Young Professionals met een hbo/wo achtergrond en maximaal twee jaar werkervaring. Naast het ontwikkelen van talent tot krachtige toekomstige leiders is het doel om bedrijven te faciliteren om talent uit alle studierichtingen aan te trekken én te binden.

Traineeship

Een Traineeship is een 2-jarig management ontwikkelprogramma dat bestaat uit het werken aan 2 tot 3 verschillende functies/projecten per twee jaar en is gericht op leren en persoonlijke ontwikkeling. Grote corporate organisaties nemen per jaar vaak zo’n 8-12 jonge mensen aan van wie zij inschatten dat ze de potentie hebben om een goede manager dan wel toekomstig leider te worden, zogenoemde ‘high potentials’. Zij bieden deze ‘high potential’ een speciaal opleidings-/ontwikkelprogramma aan, zodat hij/zij naast het werk met een groep van 8-12 gelijkgestemden gezamenlijk gaat leren en werken aan zijn/haar persoonlijke ontwikkeling. 

Voor de sector

Veel bedrijven in de Food & Flower Industrie kunnen een plek bieden aan 1 tot 2 Young Potentials. Daarnaast zoeken veel bedrijven naar manieren om jong talent aan te trekken. Door mee te doen aan dit programma ben je in staat om een traineeship aan te bieden en kan je talent een kans bieden om te leren van en met elkaar. Want daarin zit juist de toegevoegde waarde.

Informatiebijeenkomst bijwonen?

Meer weten over dit traineeship?

Op donderdag 25 juni 2020 van 11.00 uur tot 12.00 uur organiseert HortiHeroes de eerste (online) informatiebijeenkomst.
Meld je nu aan voor de informatiebijeenkomst!