Nieuws

Wist je dat...

20 feiten en weetjes
25 september 2023

Je wilt wel investeren in je het opleiden van je personeel, maar je schuift het toch steeds vooruit. Waarom is het belangrijk dat je hier toch meer tijd voor moet inbouwen? Wij zetten wat feiten en weetjes op een rij!

Het grootste deel van de werknemers spreekt hun wens om te ontwikkelen niet uit. De behoefte is er wel, maar het blijft vaak hangen bij welke kant ze op willen of wat de mogelijkheden zijn. Leren en ontwikkelen is geen individuele verantwoordelijkheid van werknemers, maar jij als werkgever of leidinggevende hebt hier heel veel invloed op. Onderzoek wat de drijfveren zijn van je werknemers, zodat je beter weet hoe je werknemers stimuleert en begeleidt om hiermee aan de slag te gaan.

Feiten en weetjes op een rij

 

Wil jij een opleiding volgen of advies over hoe jij je personeel hier het beste bij kunt helpen? Wij helpen je graag verder. 

Vanaf 2024 gaan wij ons zelfs volledig richten op Opleiding en Ontwikkeling van werkgevers en werknemers in de glastuinbouw. (Het deel werving bouwen wij vanaf heden al langzaam af.) 

Bied jij je personeel al voldoende de mogelijkheid om eens met een collega mee te lopen of een opleiding te starten? In september starten weer genoeg interessante opleidingen.  

Neem contact met ons op!