Helpt je ontwikkelen

Vragen of onafhankelijk (gratis) opleidingsadvies nodig?

Wij zijn dagelijks bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur. Neem contact met ons op op de manier die voor jou het beste werkt.

Telefoon: 088 - 329 20 70
E-mail: [email protected]
WhatsApp: 06 11 77 10 21

Talenten van je werknemer

Laat je werknemer zijn talenten ontdekken

Werknemers zijn de draaiende motor van je bedrijf. Zonder werknemers staat de productie stil. Daarom is het belangrijk dat je werknemers meebewegen met alle ontwikkelingen in de sector. Maar hoe krijg je dat voor elkaar?

Onze workshop 'ontdek je talenten' is speciaal voor jouw werknemers die hun talenten wil ontdekken. Het doel van de workshop is het aanmoedigen van werknemers om zichzelf te ontwikkelen in hun werk. We kijken naar wat je werknemers motiveert om elke dag naar het werk te gaan en wat zij leuk vinden aan het werk. Dat is een belangrijk aspect om je werknemer na te laten denken over wat zijn talenten zijn. Talenten die waardevol zijn voor je bedrijf. Als jij in staat bent om je werknemers op de juiste plek in het bedrijf in te zetten en hun talenten optimaal te gebruiken, dan draagt dit bij aan de optimalisatie van je bedrijfsprocessen. 

Wat leert je werknemer?

In deze workshop ontdekken je werknemers wat hun talenten en kwaliteiten zijn. Daarnaast verkennen zij waar ze in willen groeien binnen het werk. We leren je werknemers hoe zij effectieve leerdoelen kunnen opstellen en hoe zij deze op een eenvoudige manier kunnen behalen door middel van een persoonlijk ontwikkel plan

Wat kan je werknemer verwachten?

Onderwerpen die aan bod komen:

  • Veranderingen in de glastuinbouw
  • Wat zijn mijn talenten en kwaliteiten?
  • Wat zou ik graag willen ontwikkelen in mijn werk?
  • Groene persona's: wat is mijn leerstijl?
  • Hoe maak ik een leerdoel en hoe bereik ik dit met een plan?

Voor wie?

Heb jij een werknemer die graag meer uit het werk wil halen? Dan is deze workshop iets voor hem of haar.  Deze workshops is speciaal voor werknemers in de glastuinbouw die willen ontdekken wat hun talenten zijn. 

 

Locatie

Wij bieden deze workshop op aanvraag bij jou op locatie. Daarnaast kunnen wij deze workshop in samenwerking met jou organiseren op een locatie in jouw buurt, waar meerdere bedrijven bij kunnen aanhaken.

Benieuwd welke workshops wij nog meer geven?

Ik heb interesse in een workshop

Laat je gegevens hieronder achter en geef aan in welke workshop jij interesse hebt. Wij zullen contact met je opnemen om te kijken naar de mogelijkheden.Terug naar boven