Helpt je ontwikkelen

Vragen of onafhankelijk (gratis) opleidingsadvies nodig?

Wij zijn dagelijks bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur. Neem contact met ons op op de manier die voor jou het beste werkt.

Telefoon: 088 - 329 20 70
E-mail: [email protected]
WhatsApp: 06 11 77 10 21

Edwin Zuidgeest

Contactgegevens

Edwin Zuidgeest


Manager Kasgroeit

Algemeen nummer: 088 329 20 70
Mobiel: 06 18 41 94 30
E-mail: [email protected]

Werkdagen: maandag t/m vrijdag

Leer Edwin kennen

Wie ben ik?

Mijn naam is Edwin Zuidgeest en ik werk nu een aantal jaar voor Kasgroeit. In mijn werkende leven ben ik actief met onderwerpen als arbeidsmarkt, werkgeverschap, leren en ontwikkelen. Naast het werk breng ik graag tijd door met mijn gezin of in het zwembad, met hardloopschoenen aan en op de racefiets. 

Wat doe ik bij Kasgroeit?

Ik ben programmamanager waarbij ik ervoor zorg dat alles intern bij Kasgroeit in goede banen verloopt. Daarnaast schuif ik bij verschillende tafels aan om het onderwerp ‘leren en ontwikkelen’ verder praktisch vorm te geven in een regio of landelijk. Naast het onderhouden van het contact met onze initiatiefnemers kom ik regelmatig bij bedrijven over de vloer en zoek ik vooral ook naar samenwerkingsmogelijkheden met georganiseerde telersinitiatieven.  

Waar kun je mij voor bellen?

Wil je eens 'outside box' denken? Of ben je opzoek naar een betrouwbare samenwerkingspartner voor de ontwikkeling van jezelf of van je werknemers? Dan kom ik graag met je in contact om te ontdekken hoe Kasgroeit je verder kan helpen, zodat jij of je bedrijf toekomstbestendig blijft! 

Benieuwd naar de collega's van Edwin?

Terug naar boven