Helpt je ontwikkelen

Vragen of onafhankelijk (gratis) opleidingsadvies nodig?

Wij zijn dagelijks bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur. Neem contact met ons op op de manier die voor jou het beste werkt.

Telefoon: 088 - 329 20 70
E-mail: [email protected]
WhatsApp: 06 11 77 10 21

Online cursus Roemeens uitvoeren gewasbescherming - Spuitlicentie 1

Details

Locatie
Online
Duur
7 dagdelen
Kosten
€830,- (excl. btw)
Subsidie
Startdata*
7 november 2024  
Opleider

Greenskills

Barry Neele 06-12132518 [email protected] Bezoek website
Tags

Werk je in de tuinbouw en ben je betrokken bij de teelt? Wil je je kennis uitbreiden en een spuitlicentie behalen?  Dan is deze cursus perfect voor jou! Na het volgen van deze cursus en het behalen van je examen mag je deze gewasbescherming gaan uitoefenen.

Wat leer je?

Tijdens de cursus Spuitlicentie 1 Uitvoeren gewasbescherming leer je onder meer de meest relevantie ziekten en plagen herkennen en weet je hoe je spuitapparatuur moet bedienen. Deze cursus wordt afgesloten met een examen. Na het behalen van dit examen ontvang je de licentie via Bureau Erkenningen.

Wat kan je verwachten?

Tijdens de cursus krijg je inzicht wat er nodig is tijdens de teelt en welke middelen je kunt en mag inzetten. En vooral belangrijk, hoe je deze moet gebruiken.

Tijdens de cursus Spuitlicentie 1 komen de volgende onderwerpen klassikaal aan bod:

  • Herkennen van de meest relevante ziekten, plagen en abiotische afwijkingen
  • Herkennen van onkruiden
  • Lezen van de richtlijnen op het etiket van een bestrijdingsmiddel
  • Veiligheid en gezondheid
  • Klaarmaken van spuitapparatuur, herkennen van spuitmachines
  • Uitvoeren van gewasbestrijding in de praktijk en dagelijks onderhoud

Lentiz Cursus en Consult biedt deze cursus ook aan als zelfstudieoptie, zowel in boekvorm als volledig digitaal.

Voor wie?

Deze cursus is geschikt voor alle medewerkers die gewasbescherming uitvoeren op het bedrijf. 

Veelgestelde vragen

Nee, Kasgroeit is geen opleider. We helpen werknemers en werkgevers wel de juiste opleiding te vinden. Op onze site vind je een actueel overzicht van opleidingen voor de glastuinbouwsector die door externe opleiders worden aangeboden. Kijk voor een actueel overzicht op de opleidingspagina. 

Op de website vind je een actueel opleidingsoverzicht van opleidingen en cursussen in de glastuinbouw. Een van onze adviseurs kan je advies geven over welke opleiding of cursus het beste past bij jouw wensen en leerdoelen. Neem daarvoor contact op met een van onze adviseurs.

Heb je een vraag over een opleiding en kun je het antwoord niet vinden op de opleidingspagina? Neem dan contact op met Kasgroeit op de manier die jij fijn vindt.   

Kasgroeit biedt zelf geen opleidingen aan. Wij bieden een actueel overzicht aan opleidingen van externe opleiders. Wel kunnen we je helpen bij het vinden van de juiste opleiding. Kijk voor een actueel overzicht op de opleidingspagina.  

De inschrijving voor een opleiding of cursus gaat via de opleider. Op de opleidingspagina vind je een link naar de website van de opleider waar je je kunt inschrijven.

Wil je zelf een opleiding volgen of ben je op zoek naar een opleiding voor een werknemer? Voor veel cursussen en opleidingen kun je subsidie aanvragen bij fonds Colland Arbeidsmarkt. Een overzicht van de regelingen die op dit moment gelden vind je op de pagina van subsidies voor opleidingen en cursussen

Heb je vragen over subsidiemogelijkheden, neem dan contact met ons op.

Stel je vraag over Online cursus Roemeens uitvoeren gewasbescherming - Spuitlicentie 1

Wij helpen je graag op weg met het vinden van de opleiding die bij jou past! Stel je vraag via het formulier en wij nemen contact met je op. Liever direct contact met één van onze opleidingsadviseurs? Dat kan natuurlijk ook!
Vragen of opleidingsadvies nodig?

Wil jij starten met groeien, maar weet je nog niet precies hoe? Wij helpen je graag op weg!
Bel 088 329 20 70 of stuur een e-mail.

Terug naar boven