Helpt je ontwikkelen

Vragen of onafhankelijk (gratis) opleidingsadvies nodig?

Wij zijn dagelijks bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur. Neem contact met ons op op de manier die voor jou het beste werkt.

Telefoon: 088 - 329 20 70
E-mail: [email protected]
WhatsApp: 06 11 77 10 21

We nemen afscheid van Edwin Zuidgeest

12 juni 2024

Onze collega Edwin Zuidgeest neemt na een kleine drie jaar afscheid van Kasgroeit. Hij heeft als manager veel betekend voor Kasgroeit. Hij was nauw betrokken bij het (her)positioneren van Kasgroeit en het creëren van verbinding tussen de vragen uit de sector en het aanbod vanuit Kasgroeit rondom leren en ontwikkelen.

“Heb oog voor je belangrijkste investering”

Edwin heeft nog één laatste boodschap aan iedereen in de glastuinbouw. Deze lees je in zijn column voor het Westlands Nieuwsblad, waarbij hij de parallel maakt tussen investeren in techniek en investeren in werknemers. 

"Net als met techniek gaan je werknemers een stuk langer mee als je ze goed onderhoudt"

Edwin Zuidgeest

Afscheid nemen bestaat wel

Edwin is vanaf 14 juni niet meer werkzaam bij ons. Wij vinden het ontzettend jammer dat hij Kasgroeit verlaat. Gelukkig blijft hij werken in onze mooie sector. Je kunt Edwin tegenkomen in het Westland waar hij gaat werken bij AAB als HR Manager. We wensen Edwin een mooie tijd bij AAB. Wil jij hem ook persoonlijk een bericht sturen? Dat kan tot 14 juni via [email protected].

Wil jij investeren in leren en ontwikkelen?

Je kunt voor al je vragen rondom leren en ontwikkelen terecht bij één van onze adviseurs.