agenda

Agenda

Workshop Leren op de werkvloer

31 oktober 2019

Op 31 oktober organiseert Kasgroeit de workshop Leren op de werkvloer voor leidinggevenden in het Clusius Lab in Hoorn. Wil jij weten hoe je de kans op leren tijdens het werk positief kunt beïnvloeden?

Tijdens de workshop kijken we hoe je het leren van medewerkers op de werkvloer kan stimuleren. Mensen leren door dingen te doen die ze nog niet eerder deden. Bijvoorbeeld door het doen van nieuwe taken en het oplossen van problemen. Je hoeft dan ook niet altijd naar school om iets nieuws te leren.

Deze middag gaat Stefan Stoeken, van 2Knowhow op een actieve manier aan de slag met hoe jij leren tijdens het werk kunt bevorderen. 

Stefan:
'Simpele aanpassingen hebben vaak al een groot effect. Het wordt een praktische, frisse en energieke middag, waarbij a.d.h.v. je eigen voorbeelden uit de praktijk tools en tips worden aangereikt.'

Leren op de werkvloer maakt medewerkers flexibeler en het is voordelig, ze leren omgaan met uitdagende problemen of nieuwe situaties. Zo blijven mensen inzetbaar in een snel veranderende wereld.

Wil je hier meer van weten? Kom 31 oktober 2019 naar de workshop: Leren op de werkvloer.

De ontvangst vindt plaats vanaf 13:15 uur. De workshop start 13:30 uur en duurt tot 16.30 uur. Het Clusius Lab bevindt zich op de Blauwe Berg 3, 1625 NT Hoorn.

Meld je snel aan!

Daar leer je hoe je het moet aanpakken. Met een paar simpele tips, is al veel te bereiken.

Lees de ervaring van deelnemer Bas Kolenberg die eerder deze workshop volgde!