Hulp bij energiecrisis

Hoe kom jij de energiecrisis door?

Maak jij je zorgen of je bij je huidige werkgever kan blijven werken vanwege de energiecrisis? Weet je niet goed wat je kunt doen om je werkgever te helpen? Of moet je op zoek naar een nieuwe baan, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? De adviseurs van Kasgroeit begeleiden je graag en kijken samen met jou naar de beste aanpak.

Waarvoor kun je bij ons terecht?

Wij helpen je graag verder met al je vragen op het gebied van werk en ontwikkeling. We kunnen je adviseren op het gebied van het persoonlijk ontwikkelplan, sollicitatieadvies, advies over subsidies, opleidingsadvies en loopbaanadvies.

Hulp bij solliciteren


Doe de CV check
Heb jij je cv bijgewerkt en vind je het fijn als een van onze adviseurs je cv checkt? Dat kan! Upload je cv en ontvang in korte tijd reactie per mail.

Upload je cv

Vacatures
In de glastuinbouw zijn ook nu veel mensen nodig. Ben jij op zoek naar een nieuwe baan in de sector? Bekijk dan ons uitgebreide vacature aanbod. 

Vacatureaanbod

Ontwikkel jezelf

Heb je deze winter een rustigere periode bij je werkgever? Vraag eens wat de mogelijkheden zijn om een opleiding of cursus te volgen. Als het bedrijf straks weer op volle kracht vooruit kan is deze nieuwe kennis mooi meegenomen. Speciaal om die reden hebben wij een winterprogramma opgesteld. Hierin vind je alle opleidingen en cursussen die jij deze winter kunt volgen.

Winterprogramma

In gesprek blijven met je werkgever. Hoe doe je dat?

Vind jij het lastig om het gesprek met je werkgever te starten over je zorgen rondom de energiecrisis? Of wil je aan je werkgever vragen wat de mogelijkheden tot ontwikkelen zijn in deze tijd? Anneke vertelt je in haar blog hoe je dit het beste aanpakt.

Blijf in gesprek

Laat je gratis adviseren

Stel al je vragen aan een van onze Arbeidsmarktadviseurs tijdens een online adviesgesprek. Vul onderstaand formulier in.

Online adviesgesprek Kasgroeit

Naam:
Telefoonnummer:
E-mailadres:
Functie:
Ik heb een vraag over:
Geef aan welke dagen en tijdstippen jij beschikbaar bent

Afhankelijk van je vraag plannen onze adviseurs eenĀ onlineĀ afspraak in. Komt jouw tijdsvoorstel voor ons niet uit? Dan nemen we contact met je op om te kijken naar een ander tijdstip. Houd rekening met een kwartier/half uur, uiteraard zo lang jij nodig hebt.

* Verplichte velden