Leren en ontwikkelen

Loopbaanvoucher

Heb je een werknemer die niet weet wat zijn talenten zijn, wil doorgroeien, of weleens iets anders wil maar niet goed weet wat? Maak gebruik van de loopbaanvoucher! Met de loopbaanvoucher kan de werknemer coaching en begeleiding aanvragen van een erkend loopbaanadviesbureau. De Loopbaanvoucher is gratis voor werknemers die bij een glastuinbouwbedrijf werken en onder de cao-glastuinbouw vallen. 

Waarom? 

Een loopbaanvoucher zorgt ervoor dat jouw werknemers meegroeien met de veranderingen binnen jouw bedrijf. Zo blijven zij interessante werknemers voor jou. Werknemers voelen zich dankzij de loopbaanvoucher gesteund in hun ontwikkeling. Dat versterkt hun motivatie en de band met het bedrijf. Een loopbaanvoucher geeft invulling aan het begrip duurzame inzetbaarheid. Het ontzorgt jou als werkgever/ P&O-er op dit gebied. 

Voor wie? 

Voor een werknemer die: 

  • zijn talenten wil ontdekken 
  • zich verder wil ontwikkelen 
  • een cursus of opleiding zoekt 
  • meer uitdaging in zijn werk zoekt 
  • vastloopt in zijn huidige baan 
  • wil weten wat bij hem/ haar past  

Procedure voor het aanvragen van de loopbaanvoucher 

De loopbaanvoucher kan door de werknemers worden aangevraagd door het aanmeldformulier onderaan de pagina voor werknemers in te vullen. De deelnemer mag naar eigen inzicht een keuze maken voor de loopbaanbegeleiding tussen James, SWA HR diensten, Stigas en Matchcare. 

Na aanmelding zorgt Kasgroeit ervoor dat James, SWA HR Diensten of Matchcare contact met de deelnemer opneemt. De deelnemer hoeft niet zelf te bellen! Voor vragen met betrekking tot de inzet of werking van de loopbaanvoucher kan de werknemer bij ons terecht. 

Neem contact met ons op voor het aanvragen van de voucher