Hulp bij solliciteren

Bemachtig die baan!

Moet of wil je op zoek naar een nieuwe baan of wil jij binnen je bedrijf solliciteren naar een andere functie? Heb je alleen geen idee waar je moet beginnen? De adviseurs van Kasgroeit begeleiden je graag en kijken samen met jou naar de weg die je het beste kunt bewandelen.

Hulp bij solliciteren

Solliciteren en het gesprek aangaan over een nieuwe functie binnen jouw bedrijf is misschien nieuw voor je. Het voelt als een grote stap; mogelijk stel je het om die reden steeds uit. Soms dwingt de situatie je om toch verder te kijken en stappen te ondernemen, bijvoorbeeld door te solliciteren. In dit geval hebben onze adviseurs hun adviezen over het weten wat je wil, het maken van een CV en motivatiebrief in video's voor jou op een rij gezet. Bekijk ze op je gemak: 

           

Het sollicitatiegesprek

 

Waarvoor kun je bij ons terecht?

Wij helpen je graag verder met al je vragen op het gebied van je loopbaan en ontwikkeling. Heb je vragen over bovenstaande video's of wil je advies op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, subsidies, opleidingen en je loopbaan. Neem contact op!

 

 

Online adviesgesprek Kasgroeit

Naam:
Telefoonnummer:
E-mailadres:
Functie:
Ik heb een vraag over:
Geef aan welke dagen en tijdstippen jij beschikbaar bent

Afhankelijk van je vraag plannen onze adviseurs eenĀ onlineĀ afspraak in. Komt jouw tijdsvoorstel voor ons niet uit? Dan nemen we contact met je op om te kijken naar een ander tijdstip. Houd rekening met een kwartier/half uur, uiteraard zo lang jij nodig hebt.

* Verplichte velden