Zelfstandige Teler (kamerplanten)

Zelfstandige Teler (kamerplanten)

Vacaturenummer
6731
Plaatsnaam
Bergschenhoek
Functie
Teelt
Functienaam
Zelfstandige Teler (kamerplanten)
Functie inhoud
Voor een plantenkwekerij in Bergschenhoek zijn wij op zoek naar een zelfstandige teler.

Bedrijfsprofiel
Het bedrijf is een relatief jonge, maar snel groeiende en ambitieuze plantenkwekerij met meerdere locaties in Lansingerland en Westland. We richten ons voornamelijk op de grote en middelgrote termijnorders en onze klanten zijn de retail, grootwinkelbedrijven en discounters. Wij leveren een kernassortiment aan kamerplanten, seizoensproducten, Phalaenopsis en steeds weer nieuwe variëteiten.

Functie
In deze afwisselende functie wordt het jouw uitdaging om op deze locatie de teelt continu te optimaliseren en te structureren. Je zorgt daarbij onder andere voor de juiste klimaatinstelling, watergift en gewasbescherming. Het zorgen voor het product met de gewenste specificaties op het juiste moment is voor jou vanzelfsprekend. Ook ben je verantwoordelijk voor de kwaliteitscontrole van het plantmateriaal, scouten en het uitvoeren van proeven. Omdat het bij het bedrijf gaat om wisselende assortimenten en diverse klanteisen wordt van je gevraagd op flexibele en efficiënte wijze hierop in te spelen. Maar gelukkig is dat voor jou geen probleem.

Je staat er zeker niet alleen voor: je wordt ondersteund door en spart regelmatig met de Teeltmanager. Daarnaast kun je altijd overleggen met je collega-telers van de andere locaties. Bij productiewerkzaamheden word je, bij grotere groepen, ondersteund door een teamleider. Bij kleine groepjes (tot maximaal vijf personen) stuur je zelf aan.
Functie eisen
Voor deze verantwoordelijke, maar vooral ook uitdagende functie met veel vrijheid zijn passie voor het vak en een flexibele werkinstelling onontbeerlijk. Je bezit een HBO werk- en denkniveau verkregen door opleiding en/of meerdere jaren succesvolle teeltervaring
Functie aanbod
Het bedrijf biedt je een mooie kans in een groeiende organisatie. Vrijheid, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid binnen een team van enthousiaste en betrokken medewerkers. Er is volop ruimte voor eigen inbreng en groei. Mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en cursussen worden geboden.
Gewenste ervaring
Minimaal 2 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
HBO / Bachelor
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
06-11-2020