Vacatures

Zelfstandig werkende teeltman (biologisch uitgangsmateriaal)

Vacaturenummer
5542
Plaatsnaam
Poeldijk
Functie
Teelt
Functienaam
Zelfstandig werkende teeltman (biologisch uitgangsmateriaal)
Functie inhoud
Voor een kwekerij voor biologisch uitgangsmateriaal in Poeldijk zijn wij op zoek naar een zelfstandig werkende teeltman.

Binnen het biologische bedrijf waar alleen uitgangsmateriaal wordt geproduceerd voor een groot aantal kwekerijen zijn wij op zoek naar een zelfstandig werkende teeltman die bekend is met of openstaat om zich te ontwikkelen in de biologische teeltprincipes.
Zijn werkzaamheden omvatten scoutingswerkzaamheden, gewasonderhoud, bemesting en ook klimaat kan hier een onderdeel van zijn. In wisseldiensten met collega's wordt ook verwacht dat je na een inwerkperiode zelfstandig weekenddiensten draait.
Functie eisen
Jij bent gemotiveerd en leergierig en hebt nog de nodige jaren arbeidszaam leven voor de boeg. Jij bent beschikbaar voor een voltijds dienstverband, bent in het bezit van een spuitlicentie, hebt ervaring met een priva Integro of wil je dat eigen maken en bent mobiel i.v.m. eventuele storingsdiensten.
Daar onze afnemers vooral uit Duitsland, Zwitserland, Italie en Portugal komen is enige taalvaardigheid in het Duits en Engels een niet te onderschatten voorwaarde. Daarnaast vindt jij het correct afwikkelen van jouw werkzaamheden belangrijk. Je hebt eergevoel bij het product dat je aflevert.
Functie aanbod
Relatief zelfstandige baan binnen een klein gemotiveerd team waar je de ruimte krijgt je kennis en kunde voor zover jij die bezit binnen de biologische teelt ook naar praktisch handelen om te zetten.Na een inwerkperiode van 6 maanden via een pay roll constructie zal je bij gebleken geschiktheid een vaste aanstelling worden aangeboden. Deze aanstelling zal geschieden conform het functieklassen systeem CAO Glastuinbouw. Beloning op basis van gebleken geschiktheid met de mogelijkheid tot diverse bonussystemen wanneer het bedrijf haar gestelde targets haalt. Het bedrijf is erg succesvol en groeit hard waardoor er ook verdere doorgroei mogelijkheden aanwezig zijn
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
B
Plaatsingsdatum
28-02-2019