Zaterdagkracht Bloemzaadproductie (Vermeerdering)

Zaterdagkracht Bloemzaadproductie (Vermeerdering)

Vacaturenummer
7566
Plaatsnaam
Wilp
Functie
Productie
Functienaam
Zaterdagkracht Bloemzaadproductie (Vermeerdering)
Functie inhoud
Voor een vermeerderaar van Cyclamen, Ranonkels en Primula's in Wilp zijn wij op zoek naar een Zaterdagkracht Bloemzaadproductie.

Bedrijfsprofiel
Het bedrijf maakt de mooiste Cyclamen, Ranonkels en Primula’s ter wereld. Het bedrijf is met ruim 250 medewerkers in Nederland en Tanzania uitgegroeid tot een prominente speler. Klanten in zo’n 35 landen worden dagelijks voorzien van zaden en kwekers mogen rekenen op een solide teelt- en marketingondersteuning. Sterke genetica, kennisdeling en constante innovatie zijn de fundamenten van het succes. Deze organisatiedoelen vragen naast samenwerking een grote mate van betrokkenheid en bereidheid tot (persoonlijke) ontwikkeling. Je werkt samen met je collega’s in een innovatieve en inspirerende organisatie die toonaangevend is in de Nederlandse tuinbouw met volop ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.

De functie
Op de afdeling Bloemzaadproductie doe je van alles. Het doel is helder: jij zorgt dat de plant bloemzaden kan maken. Jij houdt de plant schoon, verwijdert oud blad en bloemknoppen. Jij zorgt dat de plant niet in bloei komt. Alleen dan kan het aangebrachte stuifmeel z'n werk doen.
Functie eisen
Als jij 16 jaar of ouder bent, kun je bij ons terecht. Groene vingers? Niet nodig. Je werkt met een levend product en dat doe je zorgvuldig. Jouw werk is van groot belang. Gelukkig leren we je alles, zolang jij maar geconcentreerd kunt werken. En wil je dat graag met je vrienden doen? Top! Jullie zijn samen welkom. Met een muziekje erbij en ruimte voor gezelligheid gaan we allemaal van plant naar plant.
Functie aanbod
Een bovengemiddeld uurloon. Wil jij meer verdienen dan het wettelijk minimum jeugdloon en elke zaterdagmiddag vrij zijn? Dan is dit jouw baan. Je komt terecht in een relaxte werkomgeving. Natuurlijk moet je je werk goed doen, maar gezelligheid met je collega's is minstens zo belangrijk. Als jouw vrienden je favoriete collega's zijn, dan nodigen we jullie uit allemaal te reageren. We hebben meerdere plekken vrij dus als jullie graag samen willen werken, laat het ons dan vooral weten. Extra leuk wordt het als jij kandidaten aandraagt die het team willen komen versterken. Je krijgt er 25 euro voor terug als we dankzij jou het team uit kunnen breiden!
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
0-12 uur
Opleidingsniveau
Niet van toepassing
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
08-10-2021